Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ze sociálního dramatu už je jen výrazně stylizovaná atrakce, která ač má uprostřed pár hluchých míst, poměrně dobře baví zajetými charaktery a mnoha zábavnými momenty. Vizuálně už to není tak zajímavé a vychytané jako jednička - Steven Soderbergh se za kamerou a ve střižně asi tolik nesnaží, když není sám sobě režisérem - nicméně jako popcornovska je to zkrátka a jednoduše OK. Palec nahoru za to, že si tvůrci dali práci s lepším vykreslením vedlejších postav, které je chvílemi výrazně hlubší než v běžné spotřební komedii. ()

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Magic Mika tady opustili jakousi "sofistikovanější" nebo "temnější" příběhovou rovinu. Jednička měla velké oči a tak se zaměřila na moderní sociální systém, prodej drog. Bouřková scéna celou tu temnou poetiku hezky reprezentuje. A dvojka je příjemný feel good road trip. Jednodušší, konverzačky ze života, bezdějové, až mi to připomíná nějaký mumblecore nebo co. Tohle sem nečekal, a trochu mi teď do očí bije ta divná nesourodost s jedničkou - zbavili se hlavních postav (kromě Mika), a dali prostor skupině, která předtím byla jen v pozadí. Dali pryč postavu Kida, která mi teda vůbec nesedla (byla ve výsledku pointless, nezajímavý herec) a upřednostnili skupinu kolegů z práce, která mě právě v jedničce bavila svojí zažitostí a pohodou v šatně před/po šichtě. Není to svět pro mě, je mi to cizí, a asi i furt na mě moc povrchní, a zatím se teda necítím na to, že bych se k týpkům rád zase vracel, ale já tyhlety pohodičky s postavama, co se baví jen tak o věcech, smějou se, mají se spolu dobře a tak, nějak můžu... Prostě jim tohleto nahé divadýlko s šílícíma ženskýma házející bankovkama nějak odpustím. ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Magic Mike spadá do kategorie snímků, které nepotřebují duchaplný děj. Hlavní jsou kvalitní břišáky! Yeah! Nedá se tvářit, že je na tom něco hlubšího, existenciálního nebo tak podobně. Je tu prostě striptér, co má sen...a nebudeme si lhát, že nás ten sen příliš zajímá. Chceme hlavně vidět ty jeho namakaný pracky a šviháckej úsměv. Faktem je, že jsem maličko pochybovala, jestli šukézní chlapci stojí za ta hluchá místa v přepálené stopáži. A víte, co? Stálo to za to (stálo toho dost). A když jdu z kina s úsměvem, tak si říkám, že něco bylo ku*va dobře. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Soderbergh stál za kamerou (jako kameraman) a taky stříhal, vy chytráci, co se tu vometáte moudrama, že někdo parazituje na jeho jméně. Právě díky jeho formě se na to dá koukat, i když to nemá vůbec žádnej děj. Přiznám se, sám bych na to dobrovolně nekoukal, ale moje holka má ráda toho profi neherce, Čuníka Tatůma, takže jsem ji po kvalitní mrdačce taky udělal radost. Co si z toho pamatuju, je, že banda homokládsky vypadajích navštěvníků posilovny objíždí Ameriku v přívěsu a buzerantsky se kroutí na různých večírcích, od domova důchodců pro starý rašple, až po rozlučky se svobodou. Čuník u toho simuluje tanečními pohyby prcání všech zúčastněných, ale přitom bych chtěl mrdat starou Willa Smithe, která vypadá pořád zachovale. Akorát z podvozku už má zřejmě stejně vjezd do pískovny. Naštěstí mi ale ztopořila intelekt účast Amber Heard. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama