Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (238)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, ani jednička nebyla kdovíjaké veledílo, v rovině "dramatu bez větších ambicí" ale jakž takž fungovala. Dvojka už nefunguje ani v této rovině, ba co víc, je de facto bez příběhu. Choreografie opět dechberoucí (pokud vám předtím přišly erotické, tak bůh s vámi xD), Tatum opět zlatíčkovatý, ale věřím, že uplakanost "XXL" každému nesedne. P.S.: Hodnoťte laskavě film a ne to, že se musíte s přítelkyní koukat na vlnící se chlapy. Tohle je filmový web, ne fórum pro raněná ega. ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Na první díl tohle pokračování určitě nemá. Channing Tatum je pohybově prostě nejlepší, bez něj by film nebyl takový jaký má být. A co se týče Joea Manganiella a jeho nezapomenutelného tance na benzínce, nepočítám-li jeho strhující úsměv, tak to je prostě zážitek na celý život. Tenhle film jen tak neomrzí, člověk se při něm jak zasměje, tak si i zaslintá :). Za mě určitě plných pět hvězdiček. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama