Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Vánoční atmosféra je definitivně pryč,nějaké usmíření či napravení se tu vůbec nevyskytuje a děj je naprosto dementní. A pozor teď příjde to nejhorší a to jsou herci.Scarlett Johansson jsem nikdy neměl rád,čtyři lupiči jsou tak dementní,že se nachytávaj na tak primitivní pasti,že museli, ještě než se rozhodli navštívit spratkův dům,se pořádně zhulit jinak vážně nevím. Myslím že autíčko nemá cenu rozebírat,ta krysa je tam úplně zbytečná,papoušek trapný. Ostatní postavy jsou počínaje rodičema a konče policistama tak tupí že bych je nechal postřílet a tu babu(co jí na konci svázali) bych nechal upálit jako čarodejnici. Završíme ten komentář samozřejmě tím nejhorším a to kluk. Nejen že neumí hrát,ale je tak neuvěřitelně čestný a spravedlivý až se mi dělá zle."A co obři,duchové a další výplody mé fantazie!" Kdyby mi tohle řekl jako své máměl vzal bych bič a střískal ho do krve a snad by se mu rozsvítilo. To jak mluví sám se sebou nebo se svou krysou jsem přetáčel,protože to bych už asi nepřežil. Podtrženo sečteno jedna hvězdička za to jak to bylo trapné. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

viac zloduchov = viac zabavy... aspon tak to malo byt, ale gosnell nie je chris columbus a alex linz ma na kilometre daleko od charizmy culkina. ako v pripade prvych dvoch filmov scenar opat obstaral john hughes, ale na prve dva filmy sa trojka nechyta ani z daleka, potesi len mlada scarlett ale to je asi tak vsetko... ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Je to oproti minulým dílům až moc dětské, což je hodně špatně, protože na minulé díly Sám doma se dalo koukat v každém věku. Nejhorší ale je, a to nesnáším, že se záporné postavy nejdřív chovají chytře (dejme tomu), a následně z nich je banda idiotů, kterým se smějí děti a pitomci. Jediné plus je zde malá role velmi mladé Scarlett Johansson, jo pánové to jsme ještě měli šanci ji zbouchnout a donutit ji aby si nás vzala. :) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama