Reklama

Reklama

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pokládám se za jednoho z největších znalců hororů v Čr a Sk. Možná patřím do TOP 10 ve střední Evropě. Na solidní umístění v TOP světě ještě nemám. Na to toho musím ještě hodně shlédnout a následně zanalyzovat.

na příspěvěk reagoval Sagara

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Taky to tak vidím :D Ale zatím to teda moc nevypadá, možná se toho chytí nějak distributor, když teď začínají už film pořádně propagovat, ale bojím se, že skončí jen na DVD.

na příspěvěk reagoval Steny94

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Všetci pôjdu do kina na Star Wars a ja budem sedieť v prázdnej sále a rehotať sa nad týmito dvoma šéfkami. Dúfam len, že pôjde film do kín aj u nás, lebo pozerám, že slovenská premiéra zatiaľ nikde.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně mě naštval fakt, že na to dávaj upoutávku rok dopředu. Děkuju, že mě nutíte čekat tak dlouho, jinak by mě to tolik netrápilo. Docela se těším, ty dvě mám rád a Amy mi snad po podle mě naprostém fiasku They Came Together spraví chuť. Tina mě nezklame nikdy.

Reklama

Reklama