Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

You think because you screwed up once, you don’t get a second chance? Přesně tenhle typ filmu je důvodem, proč mám Meryl Streep tak ráda. Věřím jí. Věřím jí, že je Ricki Rendazzo, šílená ženská, která to dokáže parádně rozjet na kytaru, baba, která si nebere servítky a všechno podá na rovinu. Věřím jí, že je i Linda Brummel, křehká, nerozhodná, strachující se matka, která kvůli svému snu přišla o mnoho věcí, o své zázemí a především o rodinu. Tyhle dvě podoby jedné ženy mísí se ve filmu, který možná není dokonalý jako všechny ty oscarové bijáky, ale zůstává ve mne déle a obohacuje mne napořád. Život je o druhých šancích a je jen na nás, jestli je včas chytíme. Ricki, Greg i Julie první krok udělali a život sám jim dal možnost začít odznova. Naposled. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle nekonvenční setkání Meryl Streep s její rodinou opravdu dost líbilo. Líbilo se mi, protože tenhle film přesně ukázal, co se stane, když člověk dá v životě přednost svým snům před rodinou. Ale jak má člověk kolikrát přijít na to, jak se má zachovat, aby se zachoval správně? Meryl Streep si svojí postavu vysloveně užila a stejně tak jsem si užil i já tento film. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě byla v kině na filmu, který by se do kina vůbec nedostal, nehrát v něm Maryl Streep. Je to přesně ten typ filmu, který vysílá TV Nova ve všední večery po svých seriálech, které vymazávají lidem mozky. Je to snad první film, kde mi Maryl nesedla. Její postava mi byla silně nesympatická. Vlastně většina postav byla hodně nesympatická. Kdyby u každé postavy maličko ubrali z jejich vlastností, byly by to uvěřitelné charaktery. Ale takhle je jedna postava moc bláznivá, druhá moc střelená, další moc úzkoprsá atd... Z filmu jsem hodně zklamaná, trošku naštvaná, protože jsem od toho opravdu čekala víc. Hudebně taky nic moc. Většina scén působila kýčovitě a zápletky tak nějak vyvrcholily bez nějakého průběhu. Prostě střih a bylo to. Nic pro mě. 2* (Nutno podotknout, že letos už podobný snímek v kině byl. Danny Collins. Velmi podobné téma a mnohem lépe zpracované. To byl film, který za to stál.) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Opět člověk žasne nad neuvěřitelnou chameleónovitostí M. Streep, která zahraje opravdu všechno. Je taky to jediné , co posouvá film alespoň na střední laťku , protože jinak jde o tisíckrát viděné téma rozklížené rodiny. Ale najde se pár vtipných okamžiků , a potěšila hudba a nestárnoucí Rick Springfield. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Nikdy není pozdě se zabít, to by si měla říct každá zásaditá, kravou sežvejklá a retenčně vrácená elfí královna-dcera Meryl Streep, který pravděpodobně táhlo z podpaží jako lodnímu topenáři po třech měsících na moři a tudíž ji opustila její týdenní láska. Amíci zas jednou natočili to, co jim jde nejlíp-bezduchou rodinnou povrchně existenční taškařici-slovy fundovaného kritika-která v rámci rodinné zábavy a převýchovy dětí funguje velice dobře. Slovy mými:"ušlo to, ale že bych se z toho posral, to opravdu ne." Nicméně, jako vždy, klobouk dolů před Meryl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Diablo Cody se inspirovala životem své tchýně, která mnoho let hrála v rock & roll skupině. (jezurka42)
  • Julie (Mamie Gummer) oslovuje svoji babičku jako „oma“, což je původně holandský výraz. (jezurka42)

Reklama

Reklama