Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení. (Aerofilms)

(více)

Recenze (906)

ABC1 

všechny recenze uživatele

Nemám dvakrát ráda povídkové filmy ani knihy, ale tady musím opravdu změnit názor. Skvělý černý humor, nejvíce mě dostal příběh s auty, pointa úžasná...úplně jsem se v některých scénách viděla..Svatba taky výborná, příteli se nejvíc líbila Bombička...víc takových filmů a třeba ubude stresu a potřeby navštívit psychologa... ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc , i když to nakonec dalo čtyři hvězdy. Může za to především nevyrovnanost jednotlivých povídek , lepší střídá horší. Před poslední povídkou jsem to viděl na hvězdy tři , ale musím říct , že finální povídka byla tedy pěkná divočina. Ta poslední historka byla natolik dobrá že jsem své hodnocení změnil. Rozhodně ji nedoporučuji párům , které mají před svatbou. Celkově z toho cítím malé zklamání , ale to asi plyne z mého velkého očekávání. 75%. ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Všechno je to pravda, reálné a dost zábavné. Etický podtón historek o panu bombičkovi a nezdárném synkovi nechává přeběhnout mrazík po zádec h. Rozhodně nejvtipnější je histroka souboje řidičů. Tohle si nenechte utéct. ()

Trezeguet2 

všechny recenze uživatele

Dramaturgické zoradenie príbehov graduje. Szifi si to perfektne vypočítal a ešte lepšie načasoval. Jeho plán dopadol na výbornú. Tato argentínska zmes emócií nenechá v kresle nikoho vychladnúť…90% niekedy som ani nedychal.. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Rodeo medzi dvoma kohutmi v autach bolo najlepsia historka zo vsetkych. Za 5* .. Ostatne sa pohybovali medzi 2-3* ... Celkove hodnotenie slabsie 3* .. Nerozumiem tomu vysokemu hodnoteniu tu na csfd, rt, imdb ()

kaller 

všechny recenze uživatele

Několik životních příběhů dotažených skutečně do extrému, tak trochu v intencích Volného pádu, které na jednu stranu rozhodně nenudí, snad vyjma poslední povídky, jež mohla být kratší, na tu druhou může úporná snaha překročit určitou mez pokazit výslednou chuť. Ale i přesto jsou Divoké historky určitě kvalitní a doporučeníhodné dílko. ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Ak by bolo poradie historiek iné a celá divoká latino jazda by končila šoférskym duelom, dal by som aj šesťhviezdičiek... Ale prvé tri príbehy a úvodná melódia nasadili latku tak vysoko, že nasledujúce spomalenie tempa bolo citeľné. Šialený svadobný uragán však zakončil tento kinozážitok na vysokej hladine adrenalínu. Olé, olé, olé! ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Atraktivní, vtipné a dobře vypointované příběhy, které mají pramálo skutečného s realitou. Jde však především o zábavu a film rozhodně nenudí. ()

Mraxis 

všechny recenze uživatele

Lidé jsou agresivní zvířátka od přírody. Ruku na srdce, nevěřím tomu, že tu jsou tací, kterým nikdy neruplo v hlavě a nechtěli udělat něco hloupého. Radikálního. Nepochybně mistrovsky sepsané a chytře zrežírované dílko. Tenhle film je kombinace několika povídek o tom, co se stane, když člověk přejde tu pomyslnou hranici své trpělivosti a přepadne přes okraj. Musím říci, že všech 6 příběhů jsem si užil. Nejvíce asi úvodní povídku s letadlem a pana Bombičku. Je to jako by to napsal sám život. Brutální, uvěřitelné, lidské. Surová skutečnost na plátně. Skvěle zahrané, adekvátně ozvučené. Ten fakt, že cizí neštěstí baví tomu dává i komediální podtext. Jediné výtky z mé strany jsou, že některé povídky by mohly být delší a jiné zase o něco kratší. Také, že příběhy byly o něco slabší než ostatní. Tady film trošku klopýtá. Ale jinak mohu vřele doporučit 85% ()

Fipo79 

všechny recenze uživatele

Gabriel Pasternak mluví za vše. Na začátku nasadí vysoké tempo a nepoleví. Naprosto vynikající záležitost o problémech každodenního života a jejich řešení, která vyvolávají výbuchy smíchu zakončené pointou, jež nenuceně připomíná frustraci a křivdy celého systémového dne. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

perfektní podívaná....nemám žádnou výhradu,jediná povídka,která se mi nelíbila je narozdíl od hodně lidí zde bitka řidičů-na můj vkus moc brutální,jinak jsem se skvěle bavila...Pasternak a Svatba jsou favoriti,psychotickej Bombička hned v závěsu..ps: chtěla bych pana Bombičku vidět v Čechách,tady by se na úřadech jinak pobavil,ve filmu byli velmi slušní..:D ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Jednoznančně nádhera. Už dlouho jsem se tak skvěle nepobavil. Vůbec nechápu jak se může člověk bavit a smát když se na plátně vraždí, ničí životy a manželství. A k mému ještě většímu překvapení jsem tím člověk já. Rozhodně nejlepší film co jsem letos viděl. Závěrečná svatba naprosto dokresluje snahu režiséra. Jen více takových filmů, jen houšť a větší kapky. Doporučuji aby to zhlédli zejména všichni čeští režiséři, kteří se rovněž pokoušejí o umění. V tomhle filmu uvidí jak je to prosté.... ()

MachPavel 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímeček má prostě grády a nedalo mi to a skoukl jsem ho několikrát ..!! Pecka - pro mě by to byl jasně Oscarový film. Povídkových filmů se moc netočí a bratři Almodórovarové neuvěřitelně zabodovali..!! Poslední dobou u mě stále více propadají hollywoodské snímky a budují španělé nebo severské země !! Pro mě nejlepší povídka o dvou řidičích .....great !!! ()

Související novinky

The Last of Us nabírá herního skladatele

The Last of Us nabírá herního skladatele

13.03.2020

Necelé dva měsíce nás dělí od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku The Last of Us Part II. Pár dní nazpátek přitom bylo oznámeno, že se kabelovka HBO, scenárista Craig Mazin (Černobyl)… (více)

Festival argentinského filmu začíná

Festival argentinského filmu začíná

24.10.2019

Od 24. 10. do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 8. ročník festivalu argentinského filmu CINE ARGENTINO. Festival doprovází výstava argentinských filmových herců. Přehlídka bude zahájena… (více)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama