Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení. (Aerofilms)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (905)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nejlepší historky píše sám život, případně ,,tohle by nikdo nevymyslel". Pokud i po dozírání na Relatos salvajes budete přesvědčeni, že vaše osobní zkušenosti válcují Szifrónovu fantazii, dejte mi vědět. Já jen, jako že bych se vám vyhnul.... Nemám dobré zkušenosti s filmy, které jsou slepené z jednotlivých více, či méně soudržných epizod. Oprava - neměl jsem. Výborné. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Najs, výborne natočené, skvelo zahrané a prekvapivo aj na krátkej ploche emočne funkčné. Ale takisto aj brutálne nevyrovnané ale chvalabohu výborne vystavané - kvalitatívne to krásne graduje. hodnotetie poviedok v chronologickom poradí : lietadlo 1010, bar 4/10 ,auto 2/10 , odťahovka 8/10 , právnik 9/10, svadba 10/10. celkovo 8/10. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne neskutočné, ako sa dajú poňať príbehy obsahujúce prvky čierneho humoru. Originalita sa v tomto prípade nezaprie, len nerozumiem tomu, z akého dôvodu, keď som doslova fanúšikom takéhoto druhu vtipu, som sa ani raz nezasmial. Teda ak sa neráta úškrn. "Wild Tales" mi rozhodne prišiel skôr ako polodokonalá, smutná, frustrujúca dráma v ktorej sa hlavné postavy cudzím pričinením, či vlastnou hlúposťou dostávajú do úplne bezradných situácií, než film, ktorý by mal mimoriadne pobaviť. Alebo som len skrátka nebol vhodne emocionálne naladený a tak ma ponúknuté prvky humoru minuli na 100 honov. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vykalkulovaný tah na zlomyslné pointy nutí diváka nebrat tu tvůrčí snahu příliš vážně, což je docela škoda, protože když vezmu úvahu, že morálně jsem si s tím sednul jen u inženýrské odysey, a že svatební veselice nabídla vše, co její předchůdci ne, tedy především naspídovaný kolotoč absurdity, která ta cynická životní poselství předkládá s naprostou suverenitou a lehkostí, jakoby ji napsal sám život, nelze nemyslet na to, že tvůrci měli na víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je v tomhle letadle ještě někdo kdo zná Pasternaka?! Takže vezmu to popořadě. To nejlepší na úvod. První povídka je naprosto bombastická a má nejlepší pointu. čistých 5*. Druhá z jedem na krysy a likvidací mafiánskýho kápa kandidujícího na starostu, taky v pohodě. Tuhle kuchařku bych teda nechtěl nasrat 4* Třetí povídka trochu drsnejší Besip akorát v tom nehraje Soukup 4* Čtvrtej příběh z bombitem mě ze začátku až tak nechytnul, ale konec byl ultimátní. Dávám mu lepší 3*. Pátej příběh byl naopak rozehranej celkem zajímavě, ale pro změnu ten konec mi přišel trochu odbytej. Rovněž za 3* No a závěrečnej příběh Svatba je fakt masakr. Ten jsem sledoval asi z nejvíc pobaveným úsměvem, protože vím, že mě (naštěstí) nikdy nic takovýho nemůže potkat. Nicméně po tom všem čím si dvojice během svatební oslavy projde věřím, že u nich bude opravdu platit : dokud nás smrt nerozdělí 5* Sečteno a podtrženo dám za celek lepší 4*. Zábavnej povídkovej spektákl z konstantní kvalitou od začátku až do konce. Díky Lacikemu za tip. Nelituju pobavil jsem se.85% ()

Galerie (93)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v priebehu 8 týždňov. (Laslo)
  • Film byl v roce 2014 promítán v soutěžní sekci filmového festivalu v Cannes a vyvolal desetiminutový potlesk. Vyhrál ovšem turecký snímek Zimní spánek (2014). (Terva)

Související novinky

The Last of Us nabírá herního skladatele

The Last of Us nabírá herního skladatele

13.03.2020

Necelé dva měsíce nás dělí od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku The Last of Us Part II. Pár dní nazpátek přitom bylo oznámeno, že se kabelovka HBO, scenárista Craig Mazin (Černobyl)… (více)

Festival argentinského filmu začíná

Festival argentinského filmu začíná

24.10.2019

Od 24. 10. do 30. 10. se v pražském kině Lucerna koná 8. ročník festivalu argentinského filmu CINE ARGENTINO. Festival doprovází výstava argentinských filmových herců. Přehlídka bude zahájena… (více)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama