Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (128)

zsn 

všechny recenze uživatele

Několik měsíců se v TV honosili, jak to není erotický film (což mne i nabudilo), pak vidíte jednu scénu v podobě soulože u okna bez českých záclon a la z filmu Shame s M. Fassbenderem, vidíte sex na veřejném WC vedle štětky na exkrementy, a vidíte na posteli v obětí obdařenou a opálenou Pachlovou vedle mrtvolného Dolanského, kterej vedle ní vypadá, jakoby utekl z koncentráku. A erotický thriller je na světě. ... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Na tuzemské poměry celkem slušně natočený pokus o Noir krimi, co má alespoň hlavu a patu. Zároveň jde i o celovečerní prvotinu Zdeňka Viktora, pod dojmem tohoto faktu se jedná o celkem slušný debut. Slibně nakročeno má Raluca po technické stránce, která se opravdu povedla. Děj není nijak objevný, ale je okořeněn spoustou erotiky a tak dokáže alespoň udržet u obrazovky. Bohužel herecky už to tak zdařilé není. Jan Dolanský nemá potřebné charisma a popravdě řečeno mě většinu doby neskutečně sral. Škoda že málo prostoru dostal Stanislav Majer, který by mohl být daleko lepší volbou pro hlavní roli. Bohužel ani Malvína Pachlová jako hlavní femme fatale nijak neoslnila. Dále by mě zajímalo, kdo vymýšlel tak debilní jména postav (ty cizího původu ještě pochopím). Například David Novotný jako typický český kriminalista Bruno (to snad ne). Celkově šla Raluca provést ještě lépe, ale v našich podmínkách můžeme být rádi alespoň za toto. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, kdybych tvrdil, že to pro mě nemělo žádné kouzlo. Mělo. Jak se ho ale podařilo vyčarovat, na to nejsem za boha schopen odpovědět. Prostě to nevím. Snad ve všech jednotlivostech to pro mě totiž bylo uhozený- babička soukromý očko, femme fatale v dlouhých rudých šatech na lovu v zaplivané paluši, pavučina lží, kterou spřádají snad úplně všichni, kdo se v tomhle filmu byť jen mihli, detektiv Filip Mar(old/lowe)...prostě uhozená sešlost. Přesto se na to dalo koukat. Určitě tomu pomohla i stopáž, musím ale přistoupit i na variantu, že to zkrátka nemohlo být až tak špatný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Začne-li detektiv myslet pohlavním orgánem a má smysl pro správné načasování, tak to musí skončit průšvihem. A to přesto, že pokusům o spojení detektivky, sexu a tajemna odjakživa fandím. Jenže tady se kradlo, tedy spíše vykrádalo a to ve velkém. Ty lepší scény mají svůj původ ve filmových zaoceánských klasikách a ty původní zase nemají potřebnou šťávu. Ono zamícháno to nechutná tak špatně, ale kdyby se přitom trošku přemýšlivěji mixovalo, tak se z toho dalo vytlouct více napětí a možná i o kousek přesvědčivější badminton. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Život je jen otázka načasování........ Půl hodiny a celkem dost sexu. Vždycky jsem tak nějak nedával, že neumíme sexuální scény a ony nám ještě nejdou. Hudba se k filmu nehodí a mnohdy působí velmi rušivě. Kamera je celkem průměr a nejhorší je hlas Jana Dolanského, coby vypravěče. Do žánru noir se prostě nehodí. Vlastně jediné co se povedlo je asi posledních půl hodiny, kde příběh dostal velmi slušný spád a napětí. Proto tři hvězdy a ne jen dvě. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno