Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (128)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Neprávem přehlédnutý film, který sice recykluje prvky noiru, ovšem řemeslně si nestojí vůbec špatně. I přesto, že je ve scénáři i režii zárodek kvality, příběh od začátku do konce celkem nudí. Není totiž téměř ničím originální, a ani jeho postavy nás nepřizvou ke sledování ničím, co by nás vtáhlo do děje. Divák se rychle brzo smiřuje s novinkami, které mu jsou pouze podsouvány, ale nijak dramatičtěji se s nimi nepracuje, proto mu začne být všechno jedno a možná ani hrdinovi nefandí. A to je velká škoda, protože kamera, hudba a střih, byly skvěle zvládnutelné složky jinak celkem nudného filmu. A měl bych připomínky i k obsazení. I přesto palec nahoru, vyhovuje kratší stopáž. V kontextu posledních let myslím, že jen lehce slabší průměr. Ten příběh je podle mě pouze servisem informací a žádné hrubější dramatické konfrontace. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Rozsahem televizní film, ale na české poměry solidní. Kriminálka průměrná ale koukatelná, erotika v několika málo sekundách opravdu odvážná, ale aby to mělo přízvisko erotický film se mi zdá i nadnesené. Dolanský je herní jistota. Škoda , že tvůrci neměli desetkrát větší rozpočet - byl bych zvědavý co by vymysleli. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Musíš se pořád na něco vyptávat ??" Tak to bude asi tím, že Filipa Marolda jako vždy parádního Jana Dolanského stihla profesní deformace, tedy kromě naprostého odkrvení mozku v rámci výpomoci pro něj samozřejmě přednějšímu orgánu, což však - Teď myslím tu profesní deformaci !! ;) - režijnímu debutantovi Zdeňku Viktorovi prostřednictvím rutiny rozhodně hrozit nemůže.. Přesto velmi dobrá Raluca vypadá jako malý žánrový zázrak, byť se tedy Viktora především definice noiru chápe snad až příliš doslovně, na což však Viktora i jeho snímek až citelně postrádá jakýkoli nadhled či sebeironii.. Navíc tam, kde třeba silně koukatelné (Ma)lvici Pachlové rozkošně evidentně přebývá, naopak téhle krimi (femme)fatálně schází kvalitní scénář.. A právě o tom je dnes vlastně český film převážně !! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda uz som videl cesky noir menom Ve Stinu, no a tento noir sa snazi az prilis kopirovat svoje americke noirove vzory. Snad najtalentovanejsim hercom je tu len Jan Dolansky /dve Babovresky/ - z pochopitelnych dovodov nanho nejdem vypisovat chvaly, zvysok hercov priserne prehraval. Namet je fajn, ale film neobsahuje ani jeden zapamataniahodny moment. Takto je to len dalsi podpriemer, ktory cochvila vyfuci do prazdna : 30 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jenom blázen by si jako svou prvotinu zvolil erotický thriller. Viktora celkem riskoval, ale díky materiálu, který Pachlová měla možnost předvést bez oblečení, bude minimálně mužská část uspokojená. Nevyžádaná česká odpověď na Základní instinkt je správně zamotaná a díky rozumné stopáži jde o slušnou jízdu. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama