Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Dementra 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí Shawovy My Fair Lady. Eliza je tu klasická holka dnešní internetové doby, královna instagramu, která klade důraz na to, jak se jeví internetovému publiku. Ve skutečnosti ale postrádá přátele a úroveň, se kterou jí má pomoci expert na marketing. Vtipná oddechovka, zatím 70%, snad to nespadne do klasické kýčovité romance. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tak nám to po první sezóně zařízli… nevadí, ve frontě čekají mraky dalších. Na druhou stranu je Selfie jeden z mála komediálních seriálů, které mě chytly hned po pilotu. Nebudu ani zastírat, že hlavním důvodem byla nejspíš superkost Karen Gillan a její zrzavá kštice, ale co se tématu a dávkování tu a tam střízlivého humoru týče, nebyli autoři zase tak daleko od zábavné trvalky. Tak snad příště. Chickenka: Komu říkáš teenager, babi? ;) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, u nějž mě trochu mrzí, že nenatočili ještě tu 2. sérii. I když je pravda, že takový konec je aspoň originální. Každopádně těžké rozhodování mezi 3-4*, ale vzhledem k tomu, že více než filmový fanda jsem seriálový maniak, tak dám ty 4*, protože to bylo zábavné a relativně svěží (ono co furt nového chcete natáčet?). P. S. Ty vole takovou aplikaci v telefonu by měl někdo vymyslet. Ano myslím tu na měření promile v krvi.... prostě dýchnu na telefon a je to :D ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Experimentuju s hvězdičkama. Když dám adekvátní čtyři, celkové hodnocení jde na 64%. Když pět, zvedne se to na 65%. A tak dám pět. Tři důvody: poslední třetina první a poslední řady je skvěle napsaná; ústřední dvojice má imho chemii; Karen je KUJVA kus, že mi jen při pohledu na její úsměv stříkaj hormony až z uší, navíc díl od dílu je její postava líp napsaná a díky tomu i vyznívá její hereckej projev. Nejsem žádnej fanda sitcomů a tak, ale tady mě celkem mrzí, že se tahle poměrně zajímavá parta z celýho kanclu odepsala po první řadě. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama