Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

erased 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nenechal pilotem odradit. Ten se totiž zdánlivě vytáhne se všemi triumfy a navrší na ně kopu nepovedených pokusů o vtip dvou hlavních postav, ale teprve s přibývajícími epizodami, kde do předem jasné pointy vztahu této nakonec docela povedené dvojice začnou míchat i jejich kolegové začnou vtipy vynikat naplno a s každým dalším dílem se seriál rozjíždí líp a líp. Škoda sice je, že se ke konci začne trochu moc tlačit na romantickou pilu, a stejně tak nejsem úplně unešený z trochu vlezlého písničkového soundtracku, nicméně na pozitivních dojmech tyto drobné přešlapy neubírají. Rozhodně tedy přes zdejší nízké po-pilotní hodnocení můžu doporučit. Inu i kdyby nic jiného, na tu sexy Amy je prostě radost pohledět. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí Shawovy My Fair Lady. Eliza je tu klasická holka dnešní internetové doby, královna instagramu, která klade důraz na to, jak se jeví internetovému publiku. Ve skutečnosti ale postrádá přátele a úroveň, se kterou jí má pomoci expert na marketing. Vtipná oddechovka, zatím 70%, snad to nespadne do klasické kýčovité romance. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

My Fair Gillady doplácí na tu samou věc, se kterou posledních pár let bojuje až smutně vysoké procento nových sitcomů. V pilotu naznačí jen zlomek svých možností, několik dalších dílů s kolísavou úspěšností cílí na své případné publikum a ve chvíli, kdy se v plné síle najde a začne chrlit neotřelé nápady, přesně padnoucí hlášky a překvapivě silné momenty, přichází neodvratná sekyra shůry. Sledovat karaoke večer, kde zazní Chandelier od Sii, tak bylo silně hořkosladké. Když totiž vidíte jednu z nejromantičtějších a nejpůsobivějších chvil, které mi komediální seriály za poslední roky nabídly a víte, že tímhle to pomalu ale jistě hasne, není člověku zrovna veselo. O to víc, že božská Karen roste skutečně díl od dílu a čím víc opouští původní diblíkovskou tvář a scénáře jí občas přihrají i adekvátně vážné momenty, tím výš Selfie stoupala. Přestože jsem její koncept od samého začátku viděl jako sezónní záležitost, došel jsem ke smutnému poznání, že tenhle příběh bych ochotně sledoval celé roky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moderní sociálně síťový komediální počit….pilotem úplně nepřesvědčil diváka – svým dalším bytím ty, jenž rozhodují o jeho dalším osudu. Za mne určitě OK. Milé, svěží, moderní, i ten prostor pro vtip se najde. Karen Gillan je sympatický diblík…možná trochu hapruje chemie mezi ní Johnem Cho, ale co už. Nakonec dost možná, že třináct dílů bylo tak akorát…taková kapesní série, která nezklamala, ale díru do světa taky úplně neudělala. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama