Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nenechal pilotem odradit. Ten se totiž zdánlivě vytáhne se všemi triumfy a navrší na ně kopu nepovedených pokusů o vtip dvou hlavních postav, ale teprve s přibývajícími epizodami, kde do předem jasné pointy vztahu této nakonec docela povedené dvojice začnou míchat i jejich kolegové začnou vtipy vynikat naplno a s každým dalším dílem se seriál rozjíždí líp a líp. Škoda sice je, že se ke konci začne trochu moc tlačit na romantickou pilu, a stejně tak nejsem úplně unešený z trochu vlezlého písničkového soundtracku, nicméně na pozitivních dojmech tyto drobné přešlapy neubírají. Rozhodně tedy přes zdejší nízké po-pilotní hodnocení můžu doporučit. Inu i kdyby nic jiného, na tu sexy Amy je prostě radost pohledět. ()

Reklama

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Jakkoli se to mohlo zdát jako divácká selfievražda, zvlášť když v jednom slova jako facebook, selfie či instagram vyvolávají nevolnost a odpor, ten překvapivý tvůrčí postoj k podobným zvrhlostem by vlastně mohl slibovat i docela zajímavou podívanou.. Když však sitcom ten v důsledku chvályhodný motiv kříží s otřepaným pygmalionským, naděje na alespoň uspokojivou zábavu pomalu pohasíná.. Pilot navíc udivuje vyměšovacím humorem, a tak nezbývá než začít zvažovat zda má vůbec smysl dál tuhle My Fair Instabitch dál zkoumat.. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, tenhle seriál se mi do hledáčku dostal hlavně kvůli obsazení Karen Gillan, kterou jsem si zamiloval jako Amy v Doctorovi. Sociální sítě zpracovány a zakomponovány skvěle a já jsem se chytil. Musím říct, že se mi Selfie opravdu líbilo. Karen skvěle doplňoval John Cho coby Henry, jejich vzájemná chemie pro mě funguje a baví mě je sledovat. Celkově na mě nový projekt Emily Kapnek působí hodně povedeně. Feeling to má stejný jako její předchozí seriál Suburgatory a i znělka má podobně chytlavou melodii. Bohužel se však podobného úspěchu nedočká a zařadí se mezi ty příjemné seriály, které byly zrušeny moc brzy a to je to vážně škoda. Příběh Elizy a Henryho by mě bavilo sledovat dál. Příběh je i tak přesto vcelku pěkně zakončený a v závěru nabídne rekapitulaci nejlepších okamžiků seriálu. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno