Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moderní sociálně síťový komediální počit….pilotem úplně nepřesvědčil diváka – svým dalším bytím ty, jenž rozhodují o jeho dalším osudu. Za mne určitě OK. Milé, svěží, moderní, i ten prostor pro vtip se najde. Karen Gillan je sympatický diblík…možná trochu hapruje chemie mezi ní Johnem Cho, ale co už. Nakonec dost možná, že třináct dílů bylo tak akorát…taková kapesní série, která nezklamala, ale díru do světa taky úplně neudělala. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu to hodnocení, vzhledem k tomu, že vyšel pouze pilot. Jako projev demonstrace tedy také ohodnotím a to plný počtem. Už dlouho mě nějaký pilot takhle nedostal. Selfie je stručně a jasně odraz naší selfie posedlé generace a funguje to, opravdu jsem se smála nahlas jako už dlouho ne. A Karel Gillan je nejen krásná, ale opravdu sympatická. Moc se těším na další díly! ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

PILOT: Jediný důvod, proč jsem se na tuhle věc kouknul je, že tam hrají moji oblíbení herci Karen Gillan a John Cho. Za to taky ty tři hvězdy, protože jinak je celé téma tohoto seriálu šílená kravina. Sice jsem rád, že kritizují dnešní společnost, především mladých lidí, kteří furt visí na netu, ale nesedí mi příběh a jeho logika (po jednom trapasu zničehonic tolik sebereflexe? to se mají naši politici co učit), natož styl humoru. Humor založený na trapných situacích mi fakt nesedí, i když třeba v Americe je to celkem populární (Prcičky, Čtyřicítka na krku, všechno od Setha Rogena,...). Ale třeba se to s dalšími díly zlepší. Co se týče Karen - je vidět, že se jako Britka snaží o americký přízvuk, ale není to ono. Navíc mi připadá, že někdy dost přehrává a asi jí to není úplně přirozený chovat se jako hloupá nána. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Experimentuju s hvězdičkama. Když dám adekvátní čtyři, celkové hodnocení jde na 64%. Když pět, zvedne se to na 65%. A tak dám pět. Tři důvody: poslední třetina první a poslední řady je skvěle napsaná; ústřední dvojice má imho chemii; Karen je KUJVA kus, že mi jen při pohledu na její úsměv stříkaj hormony až z uší, navíc díl od dílu je její postava líp napsaná a díky tomu i vyznívá její hereckej projev. Nejsem žádnej fanda sitcomů a tak, ale tady mě celkem mrzí, že se tahle poměrně zajímavá parta z celýho kanclu odepsala po první řadě. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama