Reklama

Reklama

Válka proti všem

  • Česko Proti všem (festivalový název) (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dva zkorumpovaní policajti se vydají vydírat a obvinit každého zločince, který jim zkříží cestu. Události však zkomplikuje příchod někoho, kdo se zdá být ještě nebezpečnější než oni. (AXN)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (48)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

To mi nesedlo, Michael Peña je dle mě hroznej komediální herec a v podání někoho jinýho bych z tohohle měl možná lepší dojem. Film v podstatě nemá pevnou dějovou strukturu, neni nic v sázce, záporák je nějaká céčková britská buzna a většinu času je to neskutečná nuda. Kromě hudby se mi tak líbilo snad jen to že to celý má takovej divnej nádech 70. let ačkoliv se to odehrává v současnosti, měl jsem pocit jako bych čuměl na film od Jareda Hesse. Doopravdy jsem se zasmál jen jednou v krátký scéně s žokejem, což je na komedii teda slabota. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde na pol cesty. Je to škoda. Nie že by bolo ústredné duo nejako sympatické, alebo sa nám nebodaj dostalo pod kožu, ale oproti predchádzajúcim McDonaghovým dielam to postráda určitý svetský nadhľad a trefnejšie hlášky. Postavy začnú byť sympatické až v poslednej pol hodine. Dovtedy je to množstvo skvelých režijných nápadov, ktoré sú ale zle načasované. Čo je obrovská škoda. Takto mi to príde ako zbytočný príklon k drsnej škole pričom si to tú poetiku tradičnej oldschoolovej buddy kovbojky berie naozaj minimálne. Nie každý vie byť Guy Ritchie a už vôbec nie každý vie byť Donner. Každopádne jedno zhliadnutie neublíži. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Už jsem se lekl, že zmizely tyhle badass duo komedie s opravdu peprným humorem postaveným více na svižných a what the fuck dialozích nežli situacích (o které tam rozhodně není nouze). Lidé zase nepochopili, že toto není a nemá být Smrtonosná zbraň, ale prostě parodie na všechny ty filmy, co chtějí být Smrtonosná zbraň. A já MILUJI parodie. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tihle dva rádoby poldové, se tak dlouho hledali, až na sebe zbyli. Tihle dva se s tím fakt neserou!! Přece nebudou makat, jak ti z...i okolo, když si můžou vydělat balík a pěkně s ležérní grácií. Stačí sejmout jednoho mima, zrušit mu zubní kartu,štípnout mu balík cukrkandlu a pak si stylově přepudrovat nosánky na pánským hajzlu v jednom kulečníkovým hampejzu a rozjet zábavnou, hodně odvázanou a děsně sprostou jízdu, plnou výborné muziky a skvělých momentů. Jako vždy výbornej Majkl a Alex opět ve velkém předvádí svůj metrosexuální šarm. Parádní oddychovka, když člověk nechce moc namáhat mozeček a jen se tak příjemně pobavit. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Za mňa skvelá buddy komédia, s výbornou ústrednou dvojkou ktorá má medzi sebou tú správnu chémiu. Dialógy vás väčšinou prinútia smiať sa, je to aj troška akčné a správne rasistické. Koniec mohol byť lepší, nakoľko mi vadilo ako sa nevedia na 5 metrov trafiť ale inak pohoda. U mňa za 4*. Hudba vo filme skvelá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra filmu se konala na berlínském filmovém festivalu Berlinale 2016. (glumka)

Reklama

Reklama