Reklama

Reklama

Válka proti všem

  • Česko Proti všem (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva zkorumpovaní policajti se vydají vydírat a obvinit každého zločince, který jim zkříží cestu. Události však zkomplikuje příchod někoho, kdo se zdá být ještě nebezpečnější než oni. (AXN)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (48)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde na pol cesty. Je to škoda. Nie že by bolo ústredné duo nejako sympatické, alebo sa nám nebodaj dostalo pod kožu, ale oproti predchádzajúcim McDonaghovým dielam to postráda určitý svetský nadhľad a trefnejšie hlášky. Postavy začnú byť sympatické až v poslednej pol hodine. Dovtedy je to množstvo skvelých režijných nápadov, ktoré sú ale zle načasované. Čo je obrovská škoda. Takto mi to príde ako zbytočný príklon k drsnej škole pričom si to tú poetiku tradičnej oldschoolovej buddy kovbojky berie naozaj minimálne. Nie každý vie byť Guy Ritchie a už vôbec nie každý vie byť Donner. Každopádne jedno zhliadnutie neublíži. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som chuť na nejakú oddychovú komédiu, a keď som narazil na toto, tak sa mi to podľa popisu naozaj pozdávalo. Čakal som teda policajnú komédiu v štýle The Other Guys, alebo aspoň Let's Be Cops, no bohužiaľ tento film svojou úrovňou o dosť zaostával za spomínanou dvojicou. Zápletka biedna, príbeh detto, akurát tá ústredná dvojica a ich trefné dialógy s kopou dobrých hlášok za niečo stáli, obzvlášť tie filozofické vsuvky Boba (Michael Peña). Ale inak ako celok dosť slabé... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rozhodne táto buddy komédia má svoje momenty. Má ale aj scény, ktoré vzbudzujú očakávania vtipného vypointovania, ale vyšumia do prázdna. Dramaturgia taktiež nepatrí ku kladom filmu, niekedy sa McDonaghovi film trochu rozpadáva pod rukami. Žáner, ktorý všetci dobre poznáme a vo Vojne dostaneme presne to, čo očakávame. Ale nič navyše. Možno je to tak aj dobre. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o buddy komediu s absurdnou ciernohumornou zapletkou v ktorej ale absolutne nic nefunguje. Neustale sa tam keca, ale hlasky vôbec nie su zabavne. Herci pôsobia strasne divne a otravne. Cele je to strasne nezazivne. Hudbu, ktora by scenam dodala nejaku atmosferu castokrat vôbec nepocut. Pôsobi to ako amatersky pokus a nie profesionalny film. Takze napriek drsnym scenam a castym fuckom to postrada akukolvek stavu. Vysledok je jedno z najväcsich sklamani ake som v poslednej dobe videl. Od McDonagha som tak nepodareny film necakal. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

McDonagh chtěl přivést zpět k životu kriminální thriller s nadsázkou, retro policejní komedii z dob, kdy policajti byli nad zákonem a v cestě za nemilosrdnou spravedlností jim stál jen byrokratický nadřízený, kterého v jeho kanclu znuděně poslali do prdele a on jen uznale pokýval hlavou a pronesl něco ve stylu: "Příště u toho zatčení nepozabíjejte polovinu města, krucinál! Jste ale nejlepší poldové, které jsem kdy měl, takže máte třicáté varování!" . Drsný Harry by zkrátka při čtení scénáře zaplesal, protože to bylo papírově cool a režisér to chtěl natočit fakt epicky, sarkasticky a zároveň drsně. Problém celého tvůrčího procesu nastal v momentě, kdy si zapomněl vzít prášky na svojí schizofrenii. Hlavní protagonisté tedy hráli jak kdyby se objevili v nové Smrtonosné zbrani a ona to byla jen vážně míněna Nabitá zbraň 1. 20 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra filmu se konala na berlínském filmovém festivalu Berlinale 2016. (glumka)

Reklama

Reklama