Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Este som si spomenul na nejaku poloeroticku seriu. Malo to v nazve asi nieco s plavkami alebo suknami. Neviem presne. Pravdepodobne tiez od Intersonicu.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No z mýho pohledu kupodivu docela i jo. I když do těch dalších dílů se bojím jít. Dvojku mám sice staženou, ale ta už se mi nelíbila ani jako malýmu parchantovi :)

na příspěvěk reagoval Lacike

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Na tento film jsem koukal na originální VHS neustále. Parádní hudba, vtip i prostředí. Jen nechápu, proč udělali další dabing - stojí za hovno!

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Já na to zhruba po těch deseti letech tedkon koukal znova. Pamatoval jsem si akorát tu scénu s gumou, jak se mu utrhne stromek pod rukama. Překvapivě se mi to opět líbilo.

 (hodnocení, recenze)

Tak na tomhle filmu jsem taky vyrostl, ale to už je hodně dávno (asi 10 let) a i když si z toho už moc nepamatuju, tak vim že se mi to hodně líbilo, a tak to radši ani nechci vidět abych nepřišel o své dětské iluze.

Reklama

Reklama