Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemné špinavé a ulítlé sedmdesátky, tedy Robův rybníček. Fanouškovský film pro fanoušky, žádné velké umění, ale velká škoda, že Zombie  později nepustil i neprostříhanou verzi X. Jeho milfce Sheri  Moon to pořád krásně děvkovsky sluší, úvodní pasáž  pak byla díky Doom-Headovi vynikajicí a jen škoda, že nedostal více prostoru, anžto jeho závěrečné vystoupení naopak bylo vcelku zklamáním.  Vůbec ten konec mi přišel hodně bezradný, byť  to byl patrně záměr, který bych bez spoileru nevysvětlil.  Ale čert to vem, čili asi takhle, když.  Snesitelné čvachtání. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Tunajšie komentáre sú k tejto Zombieho sebavykrádačke až podozrivo zhovievavé. Preto - aj napriek obľube "majstrovho" špinavého umenia - udeľujem nekompromisný odpad! Bolo to hlúpe, zbytočné a ešte aj nudné. A namiesto atmosféry na mňa znervózňujúco pôsobil iba smiešne lacný digikamerový vizuál. (26.12.2016) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie mohl napravit letošní Gore nouzi a je překvapením, že spousta vražd jde mimo záběr anebo kvůli zběsilé kameře nejde pořádně nic vidět, za což dávám palec dolů, ale potěšily jiné prvky. Záporáci jsou super teda až na trhlého liliputa opakujícího puta a mierda, ten mi lezl krkem, Schizo-Head a Psycho-Head nabídnou hrátky s motorovkou a výraznější gore,největším překvapením je však Doom-Head, který slizského magora zahrál velmi přesvědčivě a zasloužil by si i sólovku. Plusem jsou skvělé masky, hodně špinavý look, velmi nesympatické postavy, redneck vedle rednecka, tohle mi celkem chybělo, dnes hixploitationy už příliš nefrčí. Z nápadu se však dalo vytěžit mnohem víc, možná to je způsobené snížením ratingu. Ikdyž to je spíš na 3*, tak více Sick Twisted movie zde letos nebyl, tak slabší čtverec dám.Story 5/10, Atmosféra 7/10, Gore 6/10, Vizuál 5/10, Akce 7/10, Napětí 7/10,Humor 4/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 0/10. 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jedno sa musí Robovi Zombiemu uznať. Jeho štýl je jedinečný a nezameniteľná je i jeho záľuba v 70. rokoch. Nakrúca špinavé, fyzicky intenzívne, až humusné (a hnusné a drsné a naturalistické) krváky s dôrazom na detailné, realistické zabíjania. Vytvára exkluzívne záporné pošukovské postavy a ich obete zvyknú bývať sympatické, čo je fajn, nakoľko tým pádom má na diváka silnejší emocionálny dopad ich vražda (ku ktorej skôr či neskôr zákonite musí dôjsť). Páčili sa mi od neho Dom tisícky mŕtvol, výborný sequel Vyvrheli pekla (asi jeho najvydarenejší film) a vlastne aj (prvý) Halloween. Ale potom to s Robom začalo ísť dole kopcom a, pravdupovediac, prefetovano-nadrogované hippies sedemdesiatky nie sú zrovna obdobím, v ktorom by som chcel žiť. 31 má niečo do seba, vlastne je to o dosť lepšie, než som myslel, ale pozerať sa hodinu a trištvrte na bitúnok (ktorý s pribúdajúcimi odrezanými hlavami paradoxne začal stagnovať a nudiť) ma proste nebavilo. Resumé: Robov štýl je nenapodobiteľný, ale nie môj obľúbený. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie skládá holdy Texaskému masakru a sedmdesátkám. Už zase. Rob Zombie zaměstnává všechny (ne)herce co jich jen v rodině má. Už zase. Rob Zombie dává naplno znát svou fobii z klaunů. Už zase. Rob Zombie natočil variaci na své předchozí filmy. Už zase. A je to stokrát viděná pulpově úchylná vybíjená na jedno použití, kde se na logiku, návaznost, byť jen jednu sympatickou postavu, které byste nepřáli krutou smrt, přehlednost střihu a podobné nadbytečnosti prostě nehraje. To však jeden v okruhu správně naladěných/podnapilých přátel i čeká čili zdaleka největší překážkou té správné trashové zábavě je, že hispánská nacistická čivava se odporoučí až příliš brzo na úkor nápaditosti jednotlivých gore smrtí a působivosti zabijáckých úchylů (s čestnou výjimkou Doom-Heada). ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)
  • Tím kostymérov Roba Zombieho nebol schopný nájsť vyhovujúci kostým pre Malcolma McDowella (otec Murder). Tento problém vyriešil až obraz z filmu Barry Lyndon (1975), ktorý má režisér doma a vďaka ktorému ho napadlo, že by mohol vyzerať podobne, ako oblečenie hercov z filmu. So svojou ženou Sheri Moon Zombie tak objednali lacný kostým na internete a upravili ho do záverečnej podoby. Tá sa Malcolmovi McDowellovi nepáčila. (Marceloo)
  • Rob Zombie bol nútený film dvakrát prestrihať, pretože mu MPAA odmietla udeliť rating R. Pôvodný rating bol NC-17, takže by film väčšina kín v USA odmietla premietať. (Marceloo)

Reklama

Reklama