foto

Jane Carr

  • nar. 13.8.1950 (67 let)
    Loughton, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 31
2014 Pošťák Pat
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2009 Hannah Montana
2006 Air Buddies - Štěnata
Garfield 2
2003 Seznam dnů (TV film)
2002 Crazy as Hell
Planeta pokladů
2000 American Daughter, An (TV film)
Evil Con Carne (TV film)
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Doživotní šance
Modrý blesk
1998 You Lucky Dog (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
Příšerná rodinka (TV film)
1992 Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
1978 Daphne Laureola (TV film)
1974 Baa Baa Black Sheep (TV film)
1971 Danny Jones
1970 Pro každého něco
1969 Nejlepší léta slečny Jean Brodieové

TV seriály

2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Chůva k pohledání (S08E03)
2010 Rybičky (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tichý nepřítel (S01E11)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Conrad Bloom (TV seriál)
Getting Personal (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Přátelé (TV seriál) - herec, a.z.
Jak se Ross přeřekl (S05E01) - a.z.
Rossova svatba 2. část (S04E24)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace