Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

mikessc 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná rozprávka nabitá akciou a navyše Timova fantázia nepozná žiadne hranice . V mojich očiach najlepšý animák čo som tento rok videl. 100% ()

klarajaja 

všechny recenze uživatele

Moc hezky provedený animák. Nápadem absolutně geniální. Bohužel se ve filmu našlo pár pasáží, které jsou zdlouhavé a malinko jsem se u nich nudila, proto 4 hvězdy. Jinak super hlášky a krásný soundtrack, zatím nejlepší animák, který jsem v tomto roce viděla. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nie nadpriemer, ale ani žiadna veľká škoda peňazí. Deti nadšené, ja som sa nenudila, i moja mamka to prežila bez fyzických či psychických škôd. Celkový námet je určite originálny a má čo povedať, avšak keď ho porovnám s takým Inside Out či Zootopiou, je to stále druhá trieda i v tomto ohľade. Technicky/graficky je film podarený a veľmi príjemný je i hudobne. Nejedná sa o film pre všetky vekové kategórie, teda detský divák sa našťastie nebude pozastavovať nad kopou hlúpostí, ktoré nám tu DreamWorks servíruje, dospelý divák tak nadšený asi nebude, ale stále je tu dosť maličkostí, rozkošných či zábavných momentov a slušné tempo, aby to dospelák zvládol. Ja som to zvládla krútiac hlavou, ale s úsmevom. Čo je určite ten lepší prípad. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený animák, ktorý často ťaží z nápadov z populárnejších filmov a niektorými scénkami ich doslova imituje. Je to celkom fajn, lebo okrem skvelých hlášok a niektorých klipovo narýchlo zostrihaných momentov, tu už nič nie je lebo idea príbehu je absolútne nezaujímavá a postrehnuteľne otrepaná. Bossov motív je skvelý, záleží mu na nás, ale časom zoslabňuje. Zostávam pri tom, že ako oddychovka a film na pobavenie to funguje. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Baby šéf je príjemný animák, ktorý plnými priehršťami chrlí jeden vtip za druhým. Napratané odkazmi na milión ďalších filmov (čo je už v súčasnosti vývoja žánru samozrejmosť), no nestojí to iba na tom. Je to zaujímavé svojim príbehom, spracovaním a aj postavami a ich animáciou. Hlavne to spracovanie, keď sa na svet pozeráme (aj) očami sedemročného chlapca a vidíme jeho fantáziu, wau, jednoducho skvelý nápad. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pro děcka hezká podívaná, kde jsou děti chytřejší a nápaditější než dospělí. Celkově mi přišlo ale málo hlášek a pro dospělé dost nudné. Hodnotím 50%, tři hvězdy. ()

Hora1000 

všechny recenze uživatele

Za mě perfektní. Hravý animáč bez přemíry honiček a jiných dětinskostí, za to s výbornou animací, množstvím nápadů a trefným vtipem. Zdejším filmovým kritikům však zdá se nevoní, hlavně proto, že nemá dost originální zápletku a příběh je příliš jednoduchý. WTF?!! Máte pravdu, vždy když si chci zajít na komplikované psychologické drama s mysteriózní zápletkou zajdu si do kina na animáč, abych ho pak mohl v kavárně s kamarády filozoficky rozebrat... ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Myšlenka a zápletka celého děje je přinejmenším zvláštní, ale tomu roztomilému miminu, co rozkazuje a chová se jako dospělý, se prostě nelze nesmát a později ani nefandit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že ide o klasický priemerný milý animák, ktorý zaujme najmä toho najmenšieho diváka, ale čo to si nájde aj dospelák. Skôr ale ide o také jemne intantilno prevažujúce divadielko, v ktorom je zaujímavý scenár zaobalený do až príliš detského fantasy sveta, ktorý zaujme len limitované množstvo divákov. Potenciál to podľa mňa malo väčší, ale ako oddychovka sa dá. 60 % ()

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

,,Sorry jako!" ___ Každé dítě mělo někdy tyhle pocity. Jsem sice nejmladší člen rodiny, ale určitě vím, jaký šok to musí být pro ty starší. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtipů a gagů, slušné tempo a zajímavý nápad. Žádný zázrak, ani film, který bych chtěl vidět znova, ale není to úplně špatné. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama