Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi Mike a Thomas založí soukromou detektivní agenturu. Oba se totiž domnívají, že pro tuto práci mají mimořádné nadání a správný nos. Po vzoru Sherlocka Holmese využívají mistrných převleků, aby se ke sledovaným osobám dostali co nejblíže. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No jasný, tenhle film a tahle dvojka se mi v dětství otočila hned několikrát. Co na plat, že to jsou děvkaři. Já to vlastně vůbec nevnímal, hlavně že měli dobrej knír, když si hráli na pracháče nebo žvatlali blbosti, když se snažili mluvit arabsky. A dobrý je, že když si to pustím i po tolika letech, pořád mě to stejně baví. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tiež pamätám dobu, keď kmeň vládnúcich červených Komančov povedal, že toto budeš pozerať, toto je ok. Chápem, prečo takéto filmy boli ok. Absolútne bezduché, bez nejakého názoru, čo je horšie aj bez humoru. Zhliadnuté s odstupom času znovu, a znovu neostáva nič iné, len konštatovať, že ide o už dosť vyschnutý nemecký "katzendrek". ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dva supernosaci maj sice rypaky slusny, ale jinak nak zvlast super nejsou. Jinak Gottschalk s Krugerem nejsou moc dobry herci, casto se dost divne xichti a naky super sympataci to taky nejsou a nejaky postuchovani mezi nima taky moc nefunguje, ale uz sem videl horsi dvojice a zas tak spatny precejen nejsou. Co se tyce pribehu, tak ten je vcelku v pohode, film neni dlouhej, misty vtipnej a sviznej, navic podporenej uchazejici hudbou. Zadna velka zabava, ale ani zadna nuda, takze prumer. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Německý humor jsem nikdy nechápal a tato komedie to jen potvrdila. Vybrat si za dva hlavní představitele chlápky s dlouhými nosy je asi možné jen v Německu. Kdysi dávno jsem na VHS viděl, jak tankují „super“ a docela se mi to i líbilo. Tak jsem se tedy rozhodl, že zkouknu tenhle díl. Ale to jsem neměl dělat, protože je to příšerná komedie s ještě příšernější zápletkou. Jen si to představte: Dva velcí „nosáci“ si zřídí detektivní agenturu a vyšetřují. Používají k tomu příšerné převleky, které na mě působí „gajsky“. Tuto komedii už nechi nikdy vidět. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Mike a Thomas detektivové!Dlouho žili staromládenecký život,ale rozjeli byznys,našli vhodné partnerky a náhle se jim všechno nějak komplikuje.Humorné eskapády této dvojce mám rád i přes občasnou absurditu typu:Šáh je stejný jako Thomas.Kdo ale zná Německý filmový průmysl tak ví,že v tehdejší době lepší komedie u našich sousedu zkrátka nevznikali a přes všechnu kritiku zde napsanou je to vtipná podívaná. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v německém Mnichově a v Rakousku u jezera Wörthersee. (GASTON73)

Reklama

Reklama