Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč po Mr.GS, což byl vlastně stejnej koncept a snaha udělat "něco jako Show Jana Krause", a veleúspěšné Partičce přišli zase s nějakou talkshow, která jim prostě nejde. Oni jsou prostě stavění na jinej styl humoru (jde jim, když prostě dělají kraviny jak malý děcka), ale ne na pokládání rádoby vtipných otázek, kterým se většinou smějou oni sami. A už vůbec nechápu, proč je nutný v takovým pořadu na konci udělat totální demenci, která se k tomuhle formátu vůbec nehodí. Nene, kluci, běžte s O. Sokolem zase bavit lidi způsobem, kterej vám jde nejlíp... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale Václav Klaus byl vtipnější než Geňa a Suchánek dohromady, metal tam hlášky, dělal si z nich prdel a celý první díl držel slušně nad vodou. Simulátor fajn, Sokol mi tam zatím přijde poněkud takový nelogický a Kiki a Maki taky nebyly špatné. Uvidíme, co bude dál, na čtyři má určitě, ale nechám si tam rezervu, protože tříhvězdové hodnocení je mnohem přijatelnější. 60%. ()

Reklama

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně stupidní pořad s rádoby vtipným Suchánkem a Genzerem. Chce se mi blejt velebnosti. Hodnocení pořadu nenulou by urazilo nejen pořady ostatní, ale i čísla samotná, která by se tak, tímto aktem, dostala s tímto pořadem do kontaktu. Suchánek a Genzer byli trapní vždycky. Ale zrají jako víno - a tento nápoj je opravdový louh trapnosti a neschopnosti jich samotných, ale hlavně i sondou do vkusu cílových diváků. Jak se tento pořad může vysílat, financovat a ještě k tomu pravidelně sledovat, je mi záhadou. Pokud to někdo činí dobrovolně a se zájmem, tak si konečně můžu říct, že jsem pochopil, vyšší stupeň oligofrenie, resp. význam slova - idiot. Vítejte v pekle. ()

PanZahadnyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím pořad v půlce, ale již od začátka panuje talk-show amatérismus Geni a Míši, nuda, ticho, pokus o vtip. Již jednou G&M zkusili moderovat talk-show a neuspěli, nyní se historie opakuje. Čekal jsem, že se Sokol ujme originální talk-show, ale ono ne. Zlatej Šíp a Kraus. Tihle dva opravdu nevědí co dělat. Klaus paradoxně nejvíc perlí a ti dva můžou být rádi, že kromě účelu přitáhnout diváky, také plní ten jejich účel, bavit diváky. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Talkshow, ve které se zhola nic nedozvíte. Kvalita dílů se odvíjí od pozvaných hostů. Zatímco první díl s Vašíkem Klausem byl výbornou taškařicí, tak druhý díl byl nezáživná blbost, kterou nespasilo ani 10 minutové povídání Dana Přibáně. Na třetí díl už jsem nenasbíral dostatek sil. Je jen otázkou času, než pořad definitivně zruší. Musím vyrukovat s odpadem. Navíc si nelze nevšimnout výrazné podobnosti s předchozím projektem Mr.GS. Podobnost je natolik výrazná, že bych se ji nebál nazvat až shodou. Snad jen tento projektík je o 20 minut delší. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama