Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

witch.rch 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda z nostalgie k zúčastněným, čímž myslím tvůrce a taky moderátory. Včetně režiséra. Obzvláště jeho výstupy v prvních dvaceti minutách byly dost "out". Velice nerada to říkám/píšu, ale on snad i ten Klaus byl vtipnější a pohotovější. Vydržela jsem cca půl hoďky. Nevím, jestli tomu dám ještě vůbec šanci... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na GS jsem se rád díval a kluci mě opravdu bavili. Občas se podívám i na Partičku a dobrý. Ale to co jsem viděl včera...jako moderátoři u mě klesli na úrověň...ani nevím koho. Suchánek se z Klause mohl připo..., Geňu tím nejspíš stáhl do stejné žumpy...nikdy bych neřekl, že když se sejde Suchoš, Geńa a Klaus, tak že bude nejzábavnější poslední jmenovaný. Snad se kluci rozjedou...ale u toho se octnu jen náhodou, když budu prchat napříč programy před reklamou. ()

Reklama

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

První díl - zatím nehodnotím. Nicméně amatérismus moderátorů mě upřímně překvapuje. Zatím jsem celkem zklamaná. Nejvtipnější z toho vychází pan režisér. Závěr megatrapný. PS: Dál jsem dala ještě tři díly, ale jak mám tuhle trojku ráda, tak prostě víc už jsem nezvládla. Pánové omlouvám se, ale i koš přece něco potřebuje. Jinak by se v mém případě cítil tak trochu poloprázdný. Hned tak něco do odpadu vskutku neházím! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Talkshow, ve které se zhola nic nedozvíte. Kvalita dílů se odvíjí od pozvaných hostů. Zatímco první díl s Vašíkem Klausem byl výbornou taškařicí, tak druhý díl byl nezáživná blbost, kterou nespasilo ani 10 minutové povídání Dana Přibáně. Na třetí díl už jsem nenasbíral dostatek sil. Je jen otázkou času, než pořad definitivně zruší. Musím vyrukovat s odpadem. Navíc si nelze nevšimnout výrazné podobnosti s předchozím projektem Mr.GS. Podobnost je natolik výrazná, že bych se ji nebál nazvat až shodou. Snad jen tento projektík je o 20 minut delší. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Totální a nudná sračka s dvěma moderátory, kteří jsou již 5 let za zenitem a režisérem, který ač má talent, tak mu nic neříká soudnost... Absolutně nulové dialogy, trapné rádobypokusy Míši a Geni o humor, který prostě nefunguje. Jedinou hvězdičku dám za hosty, kteří nepustí ty dva kokoty ke slovu, třeba jako Dan Přibáň. Pak se skutečně může jednat o zábavu. Bohužel už ne pod taktotvkou moderátorů... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama