Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Až na naprosto nesnesitelnou postavu Masona (holohlavého kamaráda), to byl vlastně i celkem fajn film. Ano, příběh je to to stejné, co už jsme viděli stokrát, pouze z hudební branže. Ale přestože nejsem fanda duc-duc písníček bez textu vytvořených jenom za účelem být duc-duc písníčkami na duc-duc diskotékách, děj, postavy (kromě výše uvedené) a hlavně kamera byly dobré a já se bavil. Díky rozumné stopáži hodiny a půl film dokázal upoutat moji pozornost a pomohlo tomu také hlavní trio herců - Zac Efron, Emily Ratajkowski a hlavně Wes Bentley. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Toto nie je môj hudobný štýl, aby bolo jasné, každopádne nestrhávam mu za to body. Hudba sa práve že celkom dala, ale bohužiaľ aj keď je takýchto filmov málo a o to mi prišiel tento film zaujímavejší, dej sa vlastne nikam moc neposúva a celkovo nemá moc čo ponúknuť. Herci fajn, dokážu potiahnuť film, aby to nebola vyložená nuda, ale We Are Your Friends nefunguje naplno skoro v žiadnom smere alebo žánre, či už je to romantický, dráma alebo hudobný. 65% - 3* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Brna do Prahy. Začátek mi připomněl filmy typu Human Traffic a Groove, takže jsem se u toho sice celkem nudil, ale aspoň jsem dostal to, co jsem od toho očekával - hodně (povětšinou) dost dobré hudby a spoustu party scén, které dokáží nejeden film svojí přítomností oživit. Jenže pak se to snaží celé o něčem být (generační výpověď, hledání sebe sama, naprostá nelidskost bohatých podnikatelů...) a jde to do kelu, protože ten příběh je slaboučký a naprosto nedostatečně vedený. O postavách víme naprosté minimum, včetně hlavního hrdiny a ten přesah, co v tom měl být, taky není úplně nejlíp řečený. Zase se mi ale líbil závěr, sice ta jeho "skladba snů" byla pro mě z celého soundtracku jedna z nejslabších, ale zase na druhou stranu se mi líbilo prozření hlavního hrdiny a především to, jak k té svojí skladbě vůbec došel. Blbý ale je, že to za tu hodinu a půl stejně předvede málo, co se dalo tolerovat v první polovině se v té druhé už nedá a navíc v té druhé polovině nejen že výrazně ubyde hudby, ale hlavně se ukáže, jak mdlé to celé je. Ale hudba fajn a zahrané je to taky slušně, navíc snaha v tom je vidět taky. 2* ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jelikož mam rád tento žánr hudby, ať už při běhání, v jízdě autem, nebo náhodou na nějaké párty, tak musím hodnotit jen kladně :-). Zaca Efrona mam jako herce čím dál víc radši (Muzikál nemohu zmínit, to asi potřeboval peníze). Docela prostý a krásný příběh. Scéna s vyprávěním na kolik BPM se člověku dostane hudba pod kůži a už je jenom v tomto světě, je opravdu parádní a samozřejmě závěrečná scéna :-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sexy kozatice Emily Ratajkowski tu polovinu filmu nosí hříšně uplý kraťásky a tancuje s dost možná nejvyzývavějším výstřihem na planetě. Anebo taky ještě miluju Zaca Efrona. Anebo ujíždim na break-beatu. Anebo mi to prostě jenom hrozně moc sedlo. Anebo... sakra, není to jedno?! Nepřiznaný pokračování Projectu X je tady, lidi, přestaňte řešit chujoviny a jde se pařit! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)
  • Film je námetom pre tretiu sériu podcastu The Worst Idea of All Time, v ktorom dvaja novozélandskí komici každý týždeň po celý rok pozerajú ten istý film a každý týždeň o ňom diskutujú. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama