Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Nechutná oplzlá pitomost, ale pořád stylovější, než všechny ty "pařby kdesi". Já rozhodně nejsem příznivcem šílených rádobyvtipných fekálních komedií, které tak baví americké puberťáctvo, a nelíbí se mi ani "suprapřekvapivé" zvraty křečovitě vytvořené na úkor příběhu, který jinak dával docela smysl. Scénáristovi bych za ty logické díry utrhla hlavu. Nicméně - čekala jsem to horší. Mnohem horší. Jednu hvězdičku nechávám za příběh a za to, že si udržel aspoň zdání nějakého smyslu. Druhou dávám za Efrona a za to, že nehraje dokonalého sladkého chlapečka v pozitivním slova smyslu. Třetí je za De Nira, protože ten jeho ksicht prostě většině filmů dost pomůže. Dalo se to... 51% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama