Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další jednohubka z Netflixu. Přepálená americká komedie o De Nirovi, který má síly na rozdávání a Efronovi, který se ho jako vnuk snaží brzdit. Nechybí sex, fekální humor a samozřejmě oplzlosti všeho druhu. Oceňuji, že Efron točí jako na běžícím pásu, protože je to sympaťák, ale fakt je, že tenhle film není vůbec ničím výjimečný. Pokud máte dvě promile, tak vás zajisté bude bavit mnohem více. Alespoň ta Zoey je hezká a finále na mě jako obvykle funguje. Uvědomění na poslední chvíli je zkrátka filmové klišé, co zabírá. Přesto není tu zdaleka tolik humoru jako by mělo být v kvalitní komedii. (45 %) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama