Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

claudel 

všechny recenze uživatele

Když máte chytře napsaný příběh, k tomu prvotřídní hereckou sestavu a atraktivní kulisy na 90 minut, to se hraje samo, pro diváka to ubíhá ve svižném tempu. Přidáte pořádnou dávku napětí, nějaký zvrat a špetku humoru, tak to nemůže dopadnout fiaskem. Noomi Rapace suverénní, John Malkovich zábavný a Orlando Bloom netypický. Mně se ten film líbil docela dost. Michael Apted se s námi rozloučil více než důstojně. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Docela plot heavy blbost, kterou si pustíte leda tak ve všední den pozdě v noci, a to jen proto, že v té telce nic kloudného nedávají. Půlka zápletky nedává smysl, a ta druhá je tak předvídatelná, že je na ni škoda vymejšlet přirovnání. A když srazíte obě tyto hýždě dohromady, vytvaruje se vám jak šutr pevné překomplikované béčko, ve kterém všichni řeší nějaké protokoly, formule a fatvy a člověk s průměrnou inteligencí nemá šanci zorientovat se v tom, co je co a kdo po kom co z toho zrovna chce. Že je to ke konci blbější a blbější a od scény s rotvajlery někde z půlky filmu se nedočkáte pořádné akce nebo napětí, je už jenom třešnička na dortu. Aspoň že Malkovichovi za jeho jednodenní příspěvek, ve kterém předvedl ty svoje malkovichovské opičky, co je umí dělat i v polospánku, studio zaplatilo dovolenou v Praze. Ale co, po tom nejlínějším představení hlavní hrdinky, jaké si umíte představit (jo, hádáte správně, šéf Malkovich se v jedné scéně zeptá na její minulost a nějaký podřízený nám dobrou minutu čte z její složky) jsem to měl čekat. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Odkedy berie Michael Douglas polhodinové šteky? Na začiatku ho totiž odpravia. Fíha, páni. To som fakt nečakal. Päsť do oka č.2 je postava Orlanda Blooma. Tak to bolo až do smiechu. Po úvodnej hotelovej scéne to ide s filmom a hlavne s logikou nie že dolu kopcom, ale dole Everestom. Prekvapujúco vo filme nie je žiadna automobilová naháňačka. Na tú už peniaze nezostali. Celý budget totiž určite zhltlo záverečných 5 minút z pražskej panorámy. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Za tři ale stěží. Překombinovaná podívaná, která s každou další minutou ztrácí čím dál tím více kredibility. Nepříliš zajímavé nebo objevné postavy, předvídatelné zvraty a nepříliš smysl dávající děj, jenž si o sobě myslí, že je chytřejší než tomu ve skutečnosti je. Akční sekvence jsou relativně fajn a atmosféra minimálně v první půli funguje poměrně slušně, zbytek se ale rozpadá jak domeček z karet a finále působí možná až trochu antiklimaticky. Na béčko by to celkem šlo ale žádné převratné věci nad rámec inteligenčně jednoduché jednorázové podívané od V utajení nečekejte. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být něco jako Bourne, ale místo toho se podařilo něco mezi Sentinelem a Salt. S dobrými herci ve svých typizovaných rolích (Malkovich, Douglas, Collette), kterými vlastně nejde udělat krok špatným směrem. Bohužel je ale špionská jízda málo akční a dějově příliš překombinovaná (především co se postav týče), i když s motivacemi, které dávají smysl a i s trochu přimhouřeným okem nutí k zamyšlení. Bohužel slibný rozjezd a vynikající scénu v hotelovém pokoji potom k zemi drtí spousta divných náhod a reakcí hrdinů. Tak trochu vážně se beroucí báchorka na sobotní odpoledne. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Noomi Rapace (Alice) si zlomila nos, když byla omylem udeřena loktem při natáčení bojové scény. Rozsah zranění si uvědomila až mnohem později, a tak po krátkém výpadku vědomí trvala na tom, že bude pokračovat ve scéně. (veronikajel)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama