Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 3

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (108)

Han22 

všechny recenze uživatele

Dětská psycholožka ztratila při nehodě manžela a její nevlastní syn se proměnil v zeleninu, kterou doma opečovává. Přitom ji doma něco straší, což se projevuje tím že na ni vybafne mýval nebo strašidelně zavržou dveře a její vlastní psycholog ji bohorově nevnímá a předepisuje prášky. Zkrátka 50 minut krystalicky čisté nudy, po kterých přijde naprosto dementní zvrat ve stylu Boy ze stejného roku a pak tu máme lacinou stokrát viděnou naháněčku po domě se zoufale slabým psychopatem. Definice všeho špatného na moderním "hororu", být tam ještě ruční kamera, byl by to krásný odpad. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý tohtoročný odpad musí pripadnúť filmu "Shut In." Vôbec som nečakal, že to nakoniec dopadne až tak zle, no musím priznať, že takto zle spracovaný scenár som nevidel už dávno. Jeden z najhorších hororových scenárov od čias The Remains. A to je vskutku niečo. Nebudem spoilovať, čo sa stane, no jednoznačne môžem za seba potvrdiť, že všetko čo sa tu udeje je tak neskutočná hovadina, že človeku sa skutočne otvára nožík vo vrecku. Toľko klišé, toľko nezmyslov a prekvapenie v tretej tretine filmu, ktoré dokopy nedáva žiadny zmysel a spôsobí, že herecký výkon Rhysa Wakefielda v The Purge si zasluhuje nomináciu na oskara. Je mi ľúto Farrena Blackburna, ktorý sa snaží dať do svojej réžie aspoň niečo a je mi ľúto Naomi Watts, ktorá tu bojuje so scenárom ako sa dá, ale nemá to čím zachrániť. Je to proste učinená katastrofa, čo sa sem dokázalo vtrepať. Film je absolútna strata času a osobne si myslím, že sa vám nič nestane, ak ho budete ignorovať Hodnotenie: F ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já na rovinu přiznám, že jsem tu pointu neodhadl. Teda takhle, napadlo mě, že to tak bude, ale protože mi to přišlo až moc debilní, doufal jsem pořád v něco jiného. A ono ne. Každopádně, pointu jsem teda (ne)odhadl, ale debilní mi přijde pořád. Sorry jako, ale SPOILER nevěřím tomu, že by někdo, i když je totální magor, dokázal půl roku předstírat, že je ochrnutý po celém těle, aniž by se za tu dobu nějak "neprozradil", to pardon teda KONEC SPOILER. Celkově ani ten film není moc dobrý, první polovina je strašně nudná, druhá už tak nějak funguje a je v ní nějaké napětí, ale i tak to na víc jak lepší 2* nevidím, byť je znát, že se režisér snažil vytvořit silnou atmosféru, jenže se mu to moc nepovedlo. Ta snaha tam je znát, kameru a herecké výkony to má dobré, ale prostě... No nic, bohužel se to nepovedlo. Lepší 2* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Bijáky, který se tvářej nadpřirozeně a pak se v nich aspoň většina záhad reálně vysvětlí, mám vcelku v oblibě. KONEC SPOILERU. Tentokrát vyšlo i pár lekaček, finále bylo napínavější než jsem vůbec čekal (pravda, moc jsem nečekal) a atmosféra měla i silnější momenty. Většina diváků, co bude od projekce dle hodnocení očekávat při nejlepšim průměr určitě zklamaná nebude. Za mě neurážející žánrová jednohubka - za solidní řemeslo a sympatickou Naomi Watts třetí hvězda. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Že já na to chodila! Originální film z USA se v naší distribuci takřka nevyskytuje, tak jsem alespoň zadoufala, že to bude alespoň trošičku psychologicky prokreslenější thriller. Nebyl. Snad první film ve kterém jsem od počátku skálopevně tušila každý další krok hlavních i vedlejších postav a protože to bylo navíc tak povrchní, nejbanálnější jak jen může být a absolutně nepřekvapující, byla jsem i přes nevalná očekávání extrémně zklamaná. Domeček v lesích byl sice pěkný, ale kdyby k tomu přihodili alespoň ještě trochu schopného scénáristu. A logika jednání postav? Děsná. Psycholožka se chce zbavit problematického nevlastního syna, nezvládá ho a ani nechce léčit potížisty i po pracovní době. Z nepochopitelných důvodů si však vybere k adopci hluchého chlapce s násilnickým chováním, chováním a osobností snad ještě problematičtějšího než byl ten první (např.zlomil kámošovi ruku, pěstouni ho raději opouštěli), z kterého pravděpodobně už vlivem prodělaných negativních zážitků vyroste další pošuk. Policii se nechce vyjet do sněhové bouře, tak zase jiný psychiatr za pacientkou jede sám, z předalekého města, protože se mu v rodině pacientky něco trochu nezdá. Ani tu jednu hvězdu co sem dala si to ani nezaslouží! ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama