Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je strašný frajer všade kde sa objaví a tento film nie je výnimka. Avšak všetko má svoje hranice a tu mi tá jeho neohrozenosť s akou sa uhýba guľkám a bezstarostne vtipkuje s hitmanmi čo ho chcú zabiť začala časom liezť na nervy. Anna Kendrick je na tom rovnako - bežne je mi veľmi sympatická, no tu sa vôbec nechovala ako normálny človek a keď v závere so smiechom zabíjala ľudí, tak som mal dosť čudný pocit. Ak by odľahčený tón filmu nebol hnaný ďaleko za hranice uveriteľnosti, tak by som si film užil o dosť viac. 5-/10 ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokud romantická komedie, tak pouze s přídavkem Akce a zde to sedlo jako prdel na hrnec. Líbila se mi roztomilá Anna Kendrick, která mi připomínala jednu spolužačku ze střední, Sam Rockwell v roli nájemného tančícího vraha velmi dobrý a ušel i Tim Roth byť v menší roli. Jsou zde dva slušné originální souboje a celkově jsem měl z toho pozitivní feeling. Humor šel poměrně stranou, ale zábavné to je. 65% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabota. Film dosť trpí na šibnuté postavy, ktoré sú bohužial otravné. Rockwellovi som toho super agenta vôbec neveril a jeho absurdné schopnosti robili miestami z akčných scén frašku. Príbeh je o ničom. Vtipov tu je na komédiu málo. Film mal potenciál, ale vôbec nebol dobre zvládnutý. Lebo keď vám už aj ultra rozkošná Anna Kendrick lezie na nervy, niečo je zle. Naopak najlepšia postava je Steve. Dávam dve sklamané hviezdy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama