Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Srát na minulost? Hodně romantický. I ftipný, skutečně... Což takhle "O Jackovi a Transvestitě" aneb komedie plná žvástů (následky inkluzivního školství?...  oni Britové byli vždycky hodně napřed, teď ale doufám, že my jsme víc pozadu, než si vůbec dokážu představit), ve které by i sebekouzelnější finále nemohlo přerazit tu pachuť felace, kterou měli potřebu tolikrát zmínit, snad aby ji také na samém konci mohli odkráčet vykonat... ve vší romantičnosti, rozumí se. Posiluj stehna? Tssss! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životní, milé, vztahové, srdeční X nervózní tempo. Film byl vesměs pozitivní. Trošku mě frustroval vystresovaný Simon a jeho rychlé tempo. Pár vtípků taky bylo, milující rodina a hlavně Jessica, která jediná byla v pohodě. Asi z té knížky. ..takhle propařit noc, to musí být něco.. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od tohohle filmu neměla žádná očekávání, tak mě naprosto překvapil. Už ohraný trik obsadit ne úplně vizuálně sympatickou herečku do hlavní role (aby se s ní mohla identifikovat větší část žen) mně osobně vadí, ale nic s ním nenadělám. Na druhou stranu hlavní dvojice je natolik dynamická a srší mezi nimi tolik energie, že mi ani tolik nevadí, že se na Lake Bell nedá dívat. Geniální dialogy, úplně jsem se v nich viděla :D ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekala! Nečekala jsem, že se z toho vyklube tak skvělá romantická komedie plná názorů mně známá. Uteklo mi to tak rychle, a vlastně mě mrzí, že byl konec. Zasmála jsem se a hlavně byla ráda za souhru osudu (scénáře). Získala jsem tím možná hned dva oblíbence. Zkrátka něco tak (pro mě) skvělého jsem přesně teď potřebovala. A ještě plus za úžasný soundtrack. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama