Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele

Absurdná zlátanina žánru párty komédií s vianočnou romantikou, prakticky bez príbehu, postavená len na situačných gagoch a Rogenovskom humore. Nie je to vyslovené peklo, ale ani žiaden vianočný zázrak. Vidieť to v podobnom stave, v akom sa nachádzali hlavní hrdinovia, by však iste bola o triedu vyššia zábava. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rogen už X rokov vo filmoch propaguje tvrdé drogy, čo je pre mňa neakceptovateľné, ale nedokážem sa naňho za to hnevať, pretože zároveň poukazuje na vec mne veľmi blízku - na strašne komplikovanú životnú etapu ľudskej bytosti a tou je psychicky, fyzicky a inak náročný vek medzi 30. a 40. rokom človeka. Všetka tá pachuť, nostalgia, staré chlapčenské priateľstvá, sklamanie, dezilúzia, meniace sa životné postoje a vzťahy, prvé fyzické problémy, padanie na hubu a opätovné vstávanie, to všetko má Seth zmáknuté. Cítite, že pod všetkým tým miestami fakt dosť vulgárnym (ale svojím spôsobom inteligentným) humorom drieme životná pravda, ku ktorej sa človek musí dopracovať iba vekom, nijak inak. Že všetky tie kecy o sexe a drogách sú iba obranou pred zlým svetom, ktorý na človeka číha „tam vonku“ a z človeka vysáva životnú energiu a núti ho prehodnocovať životné priority a zabúdať na svoje detské a tínedžerské sny. Obranou citlivého človeka, ktorý sa bojí zahodiť detstvo a zodpovedne sa postaviť zoči-voči dospelému životu so všetkým, čo k nemu patrí. Potiaľto super. Lenže The Night Before má niekoľko hluchých, nudných a nezáživných miest, Anthony Mackie je navyše a na jeden „fakt kurník dobrý fór“ (posielanie penisov, komunikovanie s „jasličkami“, James Franco) pripadá viacero nie príliš vydarených. Potom ale príde scéna, ako je žiadosť o ruku alebo flashback, v ktorom sa dozvieme, ako sa toto veľké priateľstvo vlastne začalo, a opäť máte slzy na krajíčku a pristihujete sa pri tom, že máte toho bradatého maca radi. Napriek tomu, že v tomto filme ako Žid ukrižuje Mojžiša. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama