Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (313)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená dvojice Rock/Hart a osvědčený režisér Komedií ? To je zkrátka skvělý tah na branku. Hart hraje svůj standart, je vtipný a správně uječený, ale překvápkem je Rock, kterou si svou roli neskutečně užívá, je až neuvěřitelné, že chlap jako hora, bývalý Wrestler, si dokáže takhle ze sebe udělat srandu byť místy až přehrával, bavil mě velice. Situační humor je povedený a akce je nápaditá, takže spokojená čtverka. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každá správná akční ikona potřebuje svojí komediální chvilku a the Rock si jí momentálně vybírá poměrně pravidelně a spojení s Kevinem Hartem, momentálně asi největší černošskou hvězdou, je jeden velký kalkul. Nicméně chemie mezi nimi funguje, gagy vycházejí půl napůl vtipné, napůl horší a určitě je spolu nevidíme naposled. Ta akční linka mu pořád sedí více, na druhou stranu tyhle odlehčené akční komedie vidím raději než vážněji podané krimi typu Empire State, kde se snaží něco hrát, nacož Dwayne Johson úplně nemá, ale taky to úplně není třeba...7/10 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Central Intelligence je síce tuctovou a dejovo predvídateľnou záležitosťou, ale rozhodne sa jej podarilo spojiť dvojicu hercov, ktorí sa dopĺňajú, a funguje to medzi nimi. Dwayne Johnson a Kevin Hart sú komediálni parťáci, ktorým sa jednoducho musíme smiať. Je to proste americká letná nenáročná popcornovka, ktorej hlavným cieľom je pobaviť a to sa jej darí. Väčšina vtipov síce vychádza z toho, že Bob a Calvin sa k sebe nehodia ako povahami, tak vzrastom, ale na pľaci to tým dvom naozaj funguje. Tuctová schéma je doplnená nespočetným množstvom hlášok, ktoré si uťahujú zo snímok aj filmových žánrov a ušetrená nie je ani prezývka "The Rock". Úloha pre Dwayna Johnsona, ktorý tu preukázal, že jeho komediálny herecký talent taktiež nie je na zahodenie. Uspel v podstate rovnako dobre, ako kedysi Arnold Schwarzenegger. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hrozný. Ač Rockovy filmy miluju, tak jsem se hodně namlsal u Red Notice (2021). Pak jsem se vrátil k dalšímu filmu z žánrů akční komedie. A ten střet s realitou velmi bolel. Tenhle film nemá nic z toho. Není zábavný, nemá šťávu, není vlastně ani vtipný a hodně vtipu spíše sklouzává do trapnosti. Může být fajn, že skutečně nevíte, zda postava Rocka je agentem nebo vyšinutým člověkem. Přesto mi film nenabídl vůbec nic, co bych ocenil. Nikdy více. (25 %) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak mě opět The Rock nezklamal. Celkem svižný filmek, ve kterém jsou povedené vtipné scény, klasický špionský příběh, docela dost akčních pasáží a sem tam i nějaká ta vtipná hláška. Hart je místy až dost otravný, ale dá se to přežít. The Rock celý film táhne, ale pro lidi, kteří ho nemusí, to bude jen další průměrná akční komedie. Já se u filmu bavil a dávám 85% :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Dwayne Johnson ve filmu ztvárnil postavu Boba Stona (Bob Kámen). Jeho wrestlingová přezdívka je The Rock (kámen). (kellne)
  • V čase cca 01:20:00 Bob (Dwayne Johnson) tvrdí, že je černý jezevec. Poté to samé tvrdí Phil (Aaron Paul). Calvin (Kevin Hart) Pihla slyší a diví se tomu. Jak ale podle hlasu mohl vědět, že to je on? Nikdy předtím ho neviděl ani neslyšel jeho hlas. Jen o něm věděl z povídání od Boba. (Zix.)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama