Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ronny Miller je nesmělý kluk, který tajně miluje Cindy, nejkrásnější a nejoblíbenější holku v okolí. Jednoho dne se Cindy dostane do svízelné situace a Ronny jí pomůže. Nic ale není zadarmo. Cindy musí předstírat, že s Ronnym chodí, aby mu tak pomohla získat popularitu a obdiv spolužáků. Sláva se od něj zase odvrátí, když se postupně stane nesnesitelně "báječným". Někdejší kamarádi ho považují za troubu a i Ronny sám si uvědomí, že popularitu si za peníze na chvilku koupit může, ale lásku v žádném případě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

carly 

všechny recenze uživatele

z tohto filmu som dosť rozpačitá. lebo to malo dobrý nápad. a aj hercov. hlavne Patrick Dempsey tu žiaril. lenže v určitom momente začali tlačiť až moc na pílu a tak sa im podarilo ten dobre vystavaný základ úplne rozbiť. stačilo ubrať trochu plynu a mohlo to byť tak dobré. takto je to len film ničím nevyčnievajúci s priemeru ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Absolútne klasická osemdesiatková sračička. Ale pekná. Len od toho netreba očakávať nič originálne a realite je tiež dosť vzdialená. Keď pre niečo stojí zato ju vidieť, tak pre mladučkú Amandu Peterson v úlohe ústredného dievčaťa od vedľa. Roztomilá herečka, hlavne keď sa hnevá. Dokonca jedna zmála, u ktorých mi nevadí, keď nasilu plačú. Škoda, že sa s ňou dajú zohnať len nejaké dva, tri filmy .. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická teen komédia z 80. rokov plná tých najväčších klišé. Šprt, ktorý patrí medzi lúzrov školy sa zamiluje do najkrajšieho dievčaťa na škole a vďaka malému triku sa dostane do partie smotánky školy, čím zabudne na svojich predošlých kamarátov, aby nakoniec precitol, že sa správal ako kretén. Koľkokrát sme to už videli... Nechýba ani otravný mladší surodenec. Proste klišé nad klišé. A toho šprta je ťažké Dempseymu veriť. Našťastie rýchlo zhodí bryle a hneď vyzerá normálne. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Tradiční středoškolský romcom mustr se všemi klišé, které máte rádi, pokud tento žánr máte rádi. Zápletka je postavená na reálii, která je asi daleko typičtější v US a sice kastovní systém studentů - nerd zaplatí roztleskávačce za to, aby se s ním měsíc ukazovala na veřejnosti a zvedla mu sociální status, díky kterému se dostane mezi elitu, během čehož zapomene na své kořeny.  Z čehož pak samozřejmě vylezou různá životní ponaučení atd. Herci jsou sympatičtí, odsýpá to a je to celkem sranda. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová romantická komedie, u které chválím zejména sympatické herecké obsazení (Patrick Dempsey a Amanda Peterson /nar. 1971/ v hlavní roli nebo Seth Green coby mladší bratr Chuckie) a výborný písničkový doprovod (titulka "Can't Buy Me Love" od The Beatles, "Living In A Box" od stejnojmenné formace, "Dancin' Whit Myself" od Billy Idola, atd.). Jinak k památným momentům patří tanec "rituál afrického mravenečníka"..)) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama