Reklama

Reklama

Beetlejuice Beetlejuice

  • USA Beetlejuice Beetlejuice
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímek s názvem Beetlejuice Beetlejuice vypráví příběh tří generací rodiny Deetzových, které se po nečekané rodinné tragédii vracejí domů do Winter River. Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví na půdě tajemný model města a omylem se otevře portál do posmrtného života. V obou říších se rodí problémy a je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal chaos jemu vlastní. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak a jeste posl. nejnovejsi info. V rijnu 2022, Burton prohlasil, ze neni v pokr. involvovan, aby pak pozdeji lehce zamlzil a rekl, ze nic neni nemozne. A ted se v tom vyznejte. 🤔

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jo, malem bych zapomel a nechapu, proc jsem to nezminil jiz drive, ale existuje opravdu velmi povedeny fan poster k B2. Nevim uz presne, zda je z deviant artu ci odjinud, ale kdyz si zadate na guglu Beeteljuice 2 fan poster, urco se tam nekde objevi. Stoji za to a ja sam ho mam jak v kompu tak v mobilu. Je tam Winona a Keaton. Nic vic, ale navnazuje to dokonale. 👍

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

noelcoward73

Nj. ale Avatbart je Cameron a ten si to prosadi, dej se co dej. Zatimco se obavam, ze Burton nema takovou vahu a navic, za posl. 10 let jsem od nej necetl ni naznaku zajmu o toto pokr. Dle meho, pokud by fakt moc chtel, uz by to davno bylo. A netocil zbytecne chujoviny typu Dumbo. Jeste ze se konecne vzpamatoval u Wednesday, pac uz jsem si myslel, ze je nadobro vyhorely. Coz by me u rez. ktereho jsem mel kdysi v TOPce a mam od nej dost filmu, mrzelo. Ale presto vsechno, stale bych to hodne bral. Uz jen qulli herecce co mam v TOPce a samoz. Batmanovi, pardon... Keatonovi. 🤓 Ale... moc tomu uz neverim. Z meho pohledu je pravdepodobnost B2 tak 30%

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav, zda to nakonec vůbec někdy vznikne... Aby to nedopadlo jako s dvojkou Jeníčka a Mařenky: Lovci čarodějnic... Ale třeba Avatar 2 se nakonec taky zrealizoval, ale taky mnohem později...

na příspěvěk reagoval hhannie, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

renegad

Nikoli. Genialni the Vec neni remake te roztomile saskarnicky z 50tek. Jde(jak jsi uz pak spravne napsal) o nove zpracovani povidky, ktera uz stejne 2roky existuje ve forme 150str.plne verze romanu/novely. Tudiz, Carpenter natocil mnohem presnejsi adaptaci "povidky" ALE nikoli remake predchozi filmove verze. To by byl fakt ulet. 😁🤓 Tak to uvadim na presnejsi miru. P. S. k remakum/restartum/rebootum obecne... Nezajimaji, nedivam. Jsou samoz. vyjimky, ale tech je jako safranu a jen potvrzuji to me, pravidlo. A ty se tykaji jen pochopitelne tech orig., ktere nejsou nicmoc a potrebuji remake jako sul. A Addamsovi nepotrebuji dalsi verzi, pac... no to uz jsem psal proc.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Tak pokračovanie Beetlejuicu by som bral tiež. A hlavne s účasťou starých postáv. To by bolo super. 

 

K Rodine Adamsovcov a novej verzii poviem asi toľko. Poznáš Carpenterov film Vec (The Thing)? Je to stará dobrá klasika na ktorú nedám dopustiť rovnako ako na rodinu Adamsovcov. Vynechám remake/prequel ktorý vyšiel pred pár rokmi a poviem len toľko že sa jednalo o remake filmu z 50.-tych rokov a nové spracovanie krátkej Campbelovej poviedky. Bol to film pre novú generáciu divákov. Tak to je aj s Adamsovcami. Vždy budú vznikať remaky starých klasík. Tomu nezabránime. Ale myslím že Ty aj ja čo sa týka rodiny Adamsovcov vždy radšej siahneme po starom dobrom seriáli než po x-tom remaku. Podobný prípadom sú Krotitelia Duchov. Ešte som nevidel ten posledný film ktorý má tuším ešte len vyjsť ale jednotka a dvojka sú klasiky. Nepotrebujú remake. A predsa už jeden vznikol. 

Ale idem si radšej spríjemniť tento víkend klasikou a znova si pozrieť rodinu Adamsovcov. V dnešnej dobe smiechu nikdy nie je dosť. 😉

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

renegad

Jsem rad, ze to vidis tak positivne. Ale ja nikoli. Zdrojovy kod jest stejne comics a tomu se jako jediny priblizil puv. cb tv s. Asi tak. Evu Zelenou uz nemuzu ani cejtit a Depp se mi uz davno tak zprotivil, ze dalsi verzi(zcela zbytecnou, opakuji) s klidem vynecham. A navic, me je nejaka mlada generace totalne u zadnice a nevim proc by se kvuli ni melo vse neustale recyklovati. Kdyz stavajici verze jsou k dispozici. Proste ne. A nakonec, tohle jest pokud vim, diskuse k pokr. filmu, ktere bych stale bral. Ovsem bez Deppa a Greenove. Proc? No, protoze v 1 zkratka nejsou. Heslo: Keaton, Ryder, Elfman a Burton. Beetlejuice 2,ano. Adamsovic rodinka, ne. Proc? Duvody jsem jiz uverejnil. Dekuji za pozornost. 🤓

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

PKD

Tak pokiaľ ja viem tak má vzniknúť seriál pre Netflix ale ten sa má zameriavať na postavu malej Wednesday. 

 

Súhlasím že ČB seriál bol najlepší a aj tie dva filmy sú fakt super (tú animovanú novú verziu som nevidel) ale to spôsobuje aj určitá nostalgia keď si spomeniem aký som bol mladý keď som seriál a filmy videl prvý krát. 😉

 

Dôvod prečo vznikajú tieto nové verzie je ten že nová generácia divákov si žiada novú modernú verziu starých filmov, seriálov ktoré rokmi získali nejakú hodnotu. A rodina Adamsovcov takú hodnotu v časti publika určite má. Burton so svojim štýlom filmov by nebol zlou voľbou. Teda ak na to stále ešte má. V poslednom čase som videl niekde na FB obrázok hypotetického obsadenia rolí Goméza a Morticie. Boli na ňom Johny Depp a Eva Green. Johny má s Burtonom bohaté skúsenosti a pokiaľ to nepojme ako variáciu na Jacka Sparowa alebo Klobúčnika tak by to mohlo byť zaujímavé a Eva Green zase celkom dobre vynikla v Sin City 2 a Penny Dreafull.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

juta

Neco jsem zaslechl. To ovsem zatim nic nemeni. Addams family je stejne the best ta klasicka cb a pak ty 2 Sonnenfeldovy filmy. Nevidim prakticky duvod k tomu, aby se delala 3.verze. A je fuk, kdo ji dela. Neni proste potreba. Dle meho.

na příspěvěk reagoval renegad

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

JADIM

Tak bez nej a Winony by to jaksi bylo nemyslitelne. Ovsem, vzhledem k tomu, ze se kolem toho nic nedeje a to uz sakra dlouho, tak bych tento profil uz ani neresil. Burton je za zenitem a zrejme na veky uz bude tociti hrane verze anim. Mysakovin pro haranty. :-/

na příspěvěk reagoval juta

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

PKD

Chápu, jen snad, že se k sobě Vánoce a Mrtvá nevěsta docela hodí, tak jsem si to automaticky asocioval. 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Sayko

Zmíniti možná, ale já psal o filmech, které jsem si dnes pouštěl.;-) navíc, Noční Můru před Vánoci, jsem viděl mnohokráte, zatímco M.Nevěstu jsem viděl dnes po těch 15 letech, snad teprve po3.

na příspěvěk reagoval Sayko

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

PKD

K mrtvé nevěstě se hodí zmínit Ukradené Vánoce, taky skvělý :) 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

hhannie

A já to dnes konečně udělal. Nahodil jsem asi po 10 letech Mrtvou Nevěstu a Sleepy Hollow. Pak jsem to zkazil Pacific Rimem. :))))))))))

na příspěvěk reagoval Sayko

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak, pristi rok. Super. 😂😂😂 A to ani neni trailer ani nic jineho.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Okamžitě toč Burtone.. Po tobě se skoro slehla zem.. Dobrý rejža a v poslední době děs a bída..

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

hhannie

Si piš. A není to v posl. 6letech už jen představa. Děje se to všude. Hl. v comicsovkách od tv po filmové. Sice jsem to myslel na 50% ironicky, ALE, vůbec by mě nepřekvapilo, pokud by to takto (či jinak) nějak, zprasili. Proto už dávno zastávám jasný názor, že pokud zprzniti další klasiku (a jim by se to na 99% povedlo), raději nikdy nic. Ještě že je tu ten šíleně trhlý anim. tv s. ;-)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

hhannie

No, pokud budou čekati (a oni jsou toho schopní) až jim zemřou oba hl. herci, páč bez Winony a Michaela je to prostě...nemyslitelné, tak se možná v 80ti dočkáme remaku, plného nezbytných černochů, asiatů, transvestitů a pod. LGBT a spol. srágořin. Nedivil bych se. ;-)

na příspěvěk reagoval hhannie

hhannie

hhannie (hodnocení, recenze)

PKD

Ach, to jsem si myslela. :) 

Tak se necháme překvapit, jestli k něčemu někdy dojde.. :)

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Vřískot opouští i Jenna Ortega

Vřískot opouští i Jenna Ortega

22.11.2023

Ne, nevidíte dvojmo. Obsazení sedmého Vřískotu skutečně odpadává rychleji, než kdyby herečky likvidoval samotný zabiják Ghostface. Pouhých několik hodin po zprávách, že populární hororovou sérii po… (více)

Beetlejuice 2 bude spoléhat na praktické efekty

Beetlejuice 2 bude spoléhat na praktické efekty

06.06.2023

Právě v těchto dnech probíhá ve Velké Británii natáčení nejnovějšího snímku populárního amerického režiséra Tima Burtona a zároveň pokračování jednoho z jeho raných děl po více než 35 letech,… (více)

Reklama

Reklama