Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Tenhle kousek nefunguje ani jako horor ani jako komedie. Sice se ke konci trocha krve prolije, ale to předchozí dění rozhodně nezachrání. Co se týče humoru, tak ten šel mimo mě a povětšinou tenhle humor působí spíš trapně. Sice se tam pár vtipnejch scén i hlášek najde, ale ten poměr je strašně nevyrovnanej. Nuda ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

S Evanom to v poslednom čase ide dolu vodou. Rozišla sa s ním priatelka a namiesto očakávaného povýšenia v práci klesol na nižšiu pozíciu. Jeho miesto dostane neznámy chlap s menom Max. Ten pri úvodnej reči spomenie, že ak nebudú zárobky miliónové, všetci zamestnanci zomrú. Zamestnanci si myslia že to je vtip, ale ešte nevedia o tom, že Max z nich chce urobiť krvilačných bastardov. - Zatial najlepšia hororová komédia roku 2015. Najväčším kladom je tu herecké obsadenie. Fran bol úplne top v The Cabin in the Woods a Emma bola úplne top v The Collection a tu svoje výkony dokonca ešte vylepšili. Ďalší herci za nimi taktiež vôbec nezaostávajú. Zo začiatku sa to rozbieha dosť pomaly, ale postupom času sa to dostane do perfektného tempa, pri ktorom mi pripadal tento horor dokonca príliš krátky. Krvavých scén tu je taktiež neúrekom a tvorcovia s krvou rozhodne nešetrili. Tvorcov obdivujem hlavne preto, že celý horor natočili len v jednej kancelárii, jednom sklade a jednej podzemnej garáži. Tento týždeň som u jedného užívatela čítal, že horory by sa nemali kombinovať s komédiou. Pre mňa to je úplný nezmysel, pretože ako človek, ktorý pozerá len horory, sa velmi rád pobavím komédiou plnou krvi. Taktiež som si všimol, že to je prvý film scenáristov vôbec, takže pevne dúfam, že zostanú verní hororu. + herec z The Cabin in the Woods + herec z Hatchet a Hatchet II + herečka z The Collection + herec z Cabin Fever ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taký typický americký humor od mladých ľudí pre jedincov podobného či nižšieho veku, ktorý ale prakticky celý čas funguje. Len tá kauza ohľadom reakcie na vyznanie "I love you" mi prišla trápna a neoriginálna. Ak si pamätáte z Pritateľov situáciu, keď sa Ross dočasne rozišiel s Rachel a hneď sa stihol vyspať s inou, tak viete, o čom hovorím. Navyše už by sa mohol vo filmoch a seriáloch prestať používať nereálny stereotyp, že nerdi sú sexy aj pre ženy úplne inej ligy. Preto len silnejšie 3*, inak podarené. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

„This Fucking Company Sucks“. Tohle si říká v dnešní době asi každý druhý pracovník. Jenže ti z filmu na to mají právo víc než kdokoliv jinej. Jejich nový zaměstnavatel je totiž Upír a mění okolo sebe všechny ostatní. Zbývající žijící zaměstnancí se musí probojovat až do zdařilého rána a nechybí u toho vůbec nic. Výborný upíří masjterštyk, který je okořeněn skělými kancelářskými hláškami Krvavou lázní, Vtipnými postavamí(Polda-voják je top bijec) a hlavně ulítlostí a zábavou. Rychlý rozjezd a krvavé finále od sebe nedělí mnoho minut a tak nemáme čas se nudit. A nesmím zapomenout na ulizaného záporáka, byl takovej sympaťák se smyslem pro humor. Spokojenost nadevše, protože tak vtipnou a zajímavou upířinu jsem neviděl celá staletí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skloubení žánrů Komedie a Horor je složité natočit, ale O'Connellovi se to povedlo skvěle. Film má vyvážený humor i dostatek krve, takže si není příliš na co stěžovat. Prvních 50 minut nám režisér servíruje solidní buddy gagy, které v přítomnosti velmi sympatických postav fungují náramně. Vede Amanda, která zaujme svým sex appealem, Tim svými nadávky a zajímavými slangy.. Báám Snap! a role strážnika, o kterém stačí říct, že je Black a o zábavu je vystaráno. Závěrečný mini Gore Fest potěší nejedny hladové krky. Po všech těch unylých, artových, romantických a monotónních upířin za poslední 3 roky, tahle bezkonkurenčně vede. . Story 7/10, Atmosféra 6/10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 8/10=75% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama