Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot si líže čerstvé rány, a navíc se mu pořád zjevuje jeho otec. Darlene s Angelou se pokusí provést svůj riskantní plán. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sem-tam treba hodiť Mr. Robotovi aj plný zásobník a po dlhšom čase mám dojem, že som zase videl niečo, čo sa mi páčilo ešte viac ako vysoký seriálový štandard. Alf totálne zabil, Malekove tenisky tiež, Angela už menej, ale tak snáď to dievča jedno namyslené zvládne. Z hľadiska IT vôbec neviem ohodnotiť, či ide o sci-fi, alebo niečo totálne primitívne a mimo realitu, či niečo, pričom nerdi budú prežívať orgazmy. Bodka, medzera, čiarka, príkaz... a FBI je v prdeli, no dobre. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sám velevážený režisér označil tento díl tím nejlepším, jaký pro nás, mlsné diváky, přichystal. Díl je to samozřejmě našlapaný jako blázen, ale osobně bych jej určitě neprohlásil nejlepším z druhé série, ba dokonce ani nejlepším ze série první. Úvod vedený v rytmu levného sitcomu se mi úplně nelíbil. Mnohem lepší bylo následné probuzení. Dále se konečně dostalo na hacknutí FBI. Docela jsem žasl nad nulovou úrovní bezpečnosti přímo v budově. Snad poprvé mi přišlo něco v seriálu dost přestřelené a nevěrohodné. Nejvíce ze všeho mě ovšem zaskočila ta neskutečně otravná a nově i totálně neschopná blonďatá Angela. O blondýnkách kolují nejrůznější vtipy, fámy a pomluvy. Angela dala ovšem úrovni retardace úplně nový rozměr. Ona že pracovala v AllSafe? Firmě, která měla zajišťovat bezpečnost pro nejúžasnější korporaci na světě - E-corp. Málem jsem se zadusil smíchem, když ji začal frajer po telefonu diktovat ty totálně nejzákladnější z nejzákladnějších příkazů pro práci s terminálem. Člověk, který tohle neumí, se snad ani nemůže pohybovat v IT sféře. Tím spíše ne v oblasti bezpečnosti. Pro Pána Boha, jestli jsem to správně pochopil, tak jejím úkolem bylo spustit pár shellových skriptů. To bych zvládl naučit malé dítě během 15 minut. Špekáček ji to učil celé odpoledne a říkal tomu, že ji učí hackovat. Vážně?! Jinak díl to byl samozřejmě parádní, neskutečně napínavý a hrozně rychle mi utekl. Těším se na další. Snad v něm bude méně Angely. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady. Tohle je přesně ten díl, kterej jsem už neviděla. Už to začíná, odteď absolutně nevím, co se bude dít. To budou nervy, už se na to těším. Každopádně hned na úvod tady máme menší sitcom ze světa Elliotovi schizofrenní mysli. Nebudu lhát, klidně bych se mrkla na celou sezónu, i když.. měla jsem z toho pěkně divnej pocit, jako kdyby mi po zádech lezly šváby. :D Kromě toho je teda Elliot pěkně v prdeli i fyzicky. Ray (ze kterýho se mimochodem vyklubal pěknej sviňák) s ním nejspíš ale má jiný plány než ozdravnou dovolenou u moře. Angela se konečně už nechová jak totální píča a vrátila se nám zpět. Uf, jaká úleva sakra. A ten FBI hack? Ten byl skvělej, i když už mě teda začíná pěkně srát, jak VŮBEC nikde nejsou kamery! Sakra přece ve společnosti jako E-Corp by byly kamery na každým rohu, stejně jako v nemocnici odkud odvlekli Elliota jako by nic, aspoň jedna na chodbě určitě.. (tady je teda možný, že má sviňák Ray v malíku i nemocnici, ale nikde to tam neřekli, tak to budu brát jakože ne) Hodnocení: Nainstalujte si ty blbý kamery, ježiš!/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Jeden z lepších dielov druhej sezóny a ja som maximálne spokojný. Síce mi úvodný Mr. Robot sitcom zo začiatku nesadol, po 15. minúte je však diel dosť našlapaný a to až do konca. Ja osobne som zvedavý na ďalší diel, tiež na to kedy uvidíme Wellicka a tiež ma zaujíma, ako sa Elliot dostane vonku či späť k počítačom (tiež si aj myslím, že už môžu dať prednosť aj jemu, keďže táto sezóna skôr uprednosťuje vedľajšie postavy z čoho vedie napr. mne nie veľmi nesympatická Angela a hlavne protivná, zároveň ale aj zaujímavá FBI agentka). Moje hodnotenie: 90% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně už začínám chápat alespoň nějaké souvislosti. Počátek epizody formou sitcomu silně netradiční, ale poutavý. Větší prostor pro Angelu vítán. Ale už by se to mohlo pořádně rozjet ve stylu konce první sezóny. ()

Reklama

Reklama