Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (15)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle koment chybí mi poslední epizoda, ale je to pro mě trochu zklamání poté, co jsem tak miloval Moba. Ačkoliv to má super epizody - animace je sice skvělá, ale designy vypadají za mě míň originálně, postavy mě zajímají míň než v Mobovi, načasování vtipů mi přijde horší a utíká to trochu pomaleji. Mumen Rider je skvělý i to poselství, které s ním souvisí. Vážně uvažuju jestli se vůbec podívám na druhou řadu, jelikož je údajně animace horší než v jednotce. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé řady, musím snížit o jednu hvězdičku, ano druhá řada má problém, že se hodně věcí snažila narvat do dvanácti dílů a tak může působit zkratovitě, uspěchaně a dost věcí, vyzní naprázdno, ale tenhle problém by nenastal, kdyby ta první naservírovala jen akci a humor. Sice je to kvalitní akce, je pořádně drsná, dynamická a dobře zpracovaná, a vtipy sou stejně úderné jako Genosova palební síla. Ale o příběhu a nějakém vývoji postav nelze mluvit. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je úplně bez chybičky a hájil bych ji do posledního dne. Vždy se mi chce brečet, když si vzpomenu na ty úžasné momenty a je to nádherný pocit. Tato série je animační ráj a animaci na stejné úrovni jsem snad viděl jenom ve One Piece, konkrétněji Wano arc. Souboj s Borosem je neskutečný a absolutně devastující na srdce, navíc když se podíváte na jednotlivé framy, tak budete mít možnost vidět neskutečnou práci a nádheru, kterou animátoři vložili do animace. První série 10/10. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 2.10.2015: Prakticky taková pocta zlaté éře 90's (animací i dějem), která je ještě k tomu vtipná. Hlavní hrdina je neskutečný borec (ty jeho výrazy) a je to právě on, jako originální prvek, na čem celý seriál stojí a padá, neb scény bez něj působí jako každý jiný průměrný shounen/akčňák a Genos, ač sympaťák, to sám prostě neutáhne. Taky je škoda, že tento kousek trpí těžkou předvídatelností, jinými slovy opakovaný vtip není vtipem. A když už je pak ke konci celý díl jen o tom jak se všichni navzájem řežou hlava nehlava, trochu se ztrácí původní smysl a celý seriál se tak stává tím, z čeho si na začátku dělal srandu. Animace je skvělá, především souboje jsou zpracované dechberoucím způsobem, soundtrack průměr, stejně tak opening s endingem. První půlka tak za 8, druhá tak za 5, takže dohromady 6,5/10 ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama