Reklama

Reklama

Tomboy: Příběh pomsty

  • USA The Assignment (více)
Trailer

VOD (1)

Když se nájemný vrah pobere a zjistí, že prodělal operativní změnu pohlaví, začne hledat lékaře, který operaci provedl. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když mi na začátku ukázali fousatou Michelle Rodriguez s ochlupenou plochou hrudí a přilepenym pérem, vyprsknul jsem smíchy a přestal brát film vážně. Prostě to nešlo. Pochechtával jsem se pak prakticky po celou stopáž. Ostatně ono mi ani nic jinýho nezbejvalo, protože akce stojí za prd a všechno ostatní taky. Že se Michelle párkát ukázala nahoře bez je asi to jediný, co stojí za zmínku. 10% ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Bylo to ještě horší, než jsem očekávala.. Po prvních 20 minutách jsem věděla, že horší už to být nemůže - fajn, alespoň jsme si to nejhorší odbyli hned na začátku :-D Film měl zajímavou myšlenku, ale naprosto příšerné zpracování!! Michelle miluju, ale tohle bylo bolestné utrpení. Maskování naprosto příšerný, dialogy o ničem, příběh neskutečně plytký! Do čeho se to prboha Michelle a Sigourney namočily??? Doufám, že na vousatou Michelle brzy zapomenu.... Tenhle člověk že točil Vetřelce? Nemám slov... ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Z dílčích prvků čiší potenciál, ale Walter Hill se bohužel ve svém vlastním námětu a scénáři ztratil v několika časových rovinách a vypravěčích. Celému počinu také nepomáhá snaha o komiksový rámec, která na rozdíl od režisérské verze kultovních "Warriors" tady vůbec nefunguje a jen vytváří další nechtěně zcizující element. Na akci se pořádně dostalo vlastně jen v jedné scéně, která dá připomenout, že Hill kdysi býval pokračovatelem Peckinpaha. Paradoxně by onen námět mohl fungovat prostoru minisérie, kde by postavy i ambiciózní teze v jádru snímku o genderu a pohlaví dostaly víc prostoru a mohlo by to být doprovázeno vícero akčními pasážemi. Napěchován do stopáže standardní videobrakovky představuje "The Assignment" bohužel blouznivý nesourodý mišmaš nedotažených elementů a nevyužitého skvostného hereckého ansámblu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ok, taká, ina komiksovka. Skôr svet Johna Wicka a Sin City. Verzia Rodrigez ako muža vyzerala však tak katastrofalne, že to sa už horšie nedalo spraviť. Potom keď tam chvíľu behala holá, to bolo fajn. Je to vypointované, neustále sa niečo deje, väčšinou teda zbesilé vrazdenie. Výhoda je hlavne minutáž a jednoduchosť akčných scén, kde sa nechcel zjavne nikto hrať na super OP nesmrtelného killera a nedávať jednotky na hlavu. Nemôžem povedať, že som sa bavil, ale nešklbal som si kotlety. Je to pozeratelné. 3 z 5 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ustredny netradicny koncept o nasilnej zmene pohlavia mi pripomenul tieto 2 filmy. The Skin I Live In, ktory temu pojal ako psychologicku dramu a Victim, ktory to pojal ako horor. Tentoraz to natocili ako revenge film a to rovno na druhu, kedze sa mstia hned obidve hlavne postavy. Cely film je podany ako paralelna spoved obidvoch postav v com vidim najväcsi problem. Pôsobi to strasne sterilne bez akejkolvek gradacie. A hlavne predvidatelne. Maximalne do pol hodiny si viete dopodrobna domysliet ako to bude pokracovat dalej a pritom vas caka este cela hodina filmu. Cely cas to na mna pôsobilo akokeby si tvorcovia mysleli, ze vymysleli neskutocne originalny a sokujuci namet a tak sa namiesto strhujuceho deju venuju v jednej linii premene hlavneho hrdinu a v druhej rozoberaju stav a motivaciu doktorky, ktora ho operovala. Pritom vsetky detaile divak pozna uz z traileru. A o nejakej prepracovanej psychologii sa tiez neda hovorit. Je to strasne povrchne az to pôsobi komicky. Namiesto poriadneho hereckeho vykonu Michelle Rodriguez, ktory tema ponukala sa reziser sustredil na trikove znazornenie jej premeny. Takze film sa naplno uziju iba ludia, ktory tuzili vidiet full frontal Michelle Rodriguez s chlpatou muzskou hrudou a hompalajucim sa penisom. Neviem kolko sa takych najde, ale ja medzi nich rozhodne nepatrim. P.S: akcie tu je uplne minimum. Parkrat tu Michelle po niekom vystreli a to je vsetko. 1/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama