Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

castor 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe, navždy spjatý s jednou až hystericky populární postavou, si pečlivě vybírá, do čeho půjde. A většinou jsou to okrajové látky, respektive žádné cukrkandlové příběhy nebo rodinné komedie. Prostě z kouzelnického chlapce očividně roste dost slušný herec. Tohle nicméně není nijaké neotřelé povídání, ale klasická story, kterak se jeden polda musí infiltrovat do nějaké nebezpečné skupiny. Oním poldou je intelektuální dychtivý hošan, který vypadá, že zrovna vylezl z akademie, kolegové si ho dobírají, jenže on se do případu vloží sakra důkladně. Při pronikání mezi bandu hrdých nácků si bere všechny karty do ruky a jenom vytahuje trumfy. Věříme mu, když mu teče do bot, věříme mu, když si získává jednotlivé členy neonacistické organizace. Místy hodně napínavé, jindy zbaběle mdlé. A přehnaně idealistické. Nejvíc ovšem asi mrzí, jak z nás dělají tvůrci blbce, respektive jsou mnohdy až polopatičtí. Atmosférou a herecky nicméně fajn. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože to s tými jadrovými volovinami bolo celkom cez čáru, ale nevadí! Radcliffe sa v mojich očiach týmto definitívne zbavil Harryho nálepky. On je asi fakt dobrý herec, lebo ja som mu to proste veril. Aj všetkým tým nímandom okolo neho.Nenáročný filmček, ktorý si asi o dva týždne nebudem vôbec pamätať, ale udržal ma v strehu (a občas aj napätí) celý čas. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že film nepotrebuje vždy len veľa peňazí zainvestovaných do projektu na to išlo. Daniel Radcliffe je veľmi talentovaný herec a myslím si, že v tomto filme veľmi dobre všetko dokazuje. Je zaujímavé sledovať ako sa jeho postava mení a vyvíja spolu s jeho tajnou misiou. A myslím si, že jeho herecký výkon a jeho postava Nata sú najlepšie elementy filmu. A nakoľko sa film sústredí hlavne tam, myslím si, že to funguje veľmi dobre. Aj ostatní herci sú celkom fajn. Toni Collette tu nemá takú dobrú rolu ako mala minulý rok v Glassland, ale aj tak mám pocit, že je celkom okey. Ostatné postavy... možno by sa na ne mohol film trošku viac sústrediť no na druhú stranu mám pocit, že sa dozvieme o každom celkom dosť a záverečný twist je celkom dobrý. Viem si predstaviť k filmu sa vrátiť, má veľmi dobrú myšlienku, veľmi dobrý film rovnako k tomu, v akom svete dnes žijeme a je vidno, že napriek menšiemu budgetu to chceli urobiť poriadne. Ja si myslím, že film je hodný vášho času. Čeknite si ho. Hodnotenie: A- ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Film by byl podstatně, PODSTATNĚ lepší, kdyby v tom nehrál Daniel, protože pro tuhle roli, ať už árijského skinheada nebo agenta FBI, se jeho drobná rachitická postava tak moc nehodila, že to bylo až k smíchu a ostatní herci mu to museli žrát, což působilo tak nesmyslně, nevhodně a pitomě, že to sráželo celý film. Přitom provedení, scénář a myšlenka nebyly vůbec špatné, jen tan casting hlavní postavy byl absolutně debilní. Ale naprosto. "Casting Fail 2016 Movie Awards Champion" ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna na tenhle typ filmu měla náladu a chuť, protože se mi to docela líbilo. Jediné, co bych filmu vytkla je hlavní herec. Daniel byť je to skvělý herec, do téhle role se nehodil a dokázala bych si představit kohokoliv jiného. Být já v jedné z těch skupin, tak si prostě říkám, že na tom mrňousovi, který je až moc chytrý a kultivovaný mi prostě něco nesedí. Když dám ale Daniela stranou, tak to bylo dobré. Místy trochu utahané a nudné, ale díky Danově herectví se to dalo zvládnout. Možná bych uvítala více skupinových akcí a akce všeobecně. Zátah na konci byl nejlepší z celého filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama