Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. - Upřímně čekal jsem od této série leccos. Co, ale musím uznat, nebylo to špatný. Sbohem Henry, nedivím se, že jsi to opustil. Tento seriál mám nesmírně rád, tedy spíše první sérii. 2. série byla opravdu na nic a katastrofální prequel ne třeba komentovat a další prznění super značky Netflixovským stylem je opravdu smutné a je mi líto co nám fanouškům s tím provádí. I tak, tahle série nebyla katastrofa a opravdu se dala. Dialogy mají nějakou váhu narozdíl od té 2 série. Příběh je stravitelný. Skvělé zakončení a však ta hořká pachuť Netflixovskýho prznění napříč sérii a těch meh epizod tu stále je. Jako důstojná rozlučka s Geraltem lomeno Henry Cavillem si nemohu stěžovat. Sedm, ale přece jen s odřenými uši. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fňuk - to vystihuje snahu vrátit se k předloze po tom, co z původního příběhu nic nezbylo. Nerozumím tomu, proč si tvůrci hráli na vypravěče nových (a mnohdy fakt plytkých, trapných a amatérských) příběhů, když se teď vrátili k tomu již vyprávěnému. Výsledkem je chaos. Ten, kdo zaklínače zná, je zmatený z toho pokrouceného světa, několikrát přepsaných charakterů postav a jejich motivů. Ten, kdo ho nezná, musí být zase zmatený z toho, že se nic nevysvětlí, nic nemá hranice ani pravidla. Scénář je nenápaditý, snaží se působit rafinovaně, ale přitom postrádá jakoukoliv návaznost a logiku. Chybí jasné směřování od A do B, nemáme totiž ani A ani B, žádný hlavní příběh, motiv, vývoj postav… nic. Je to prázdné a návrat k předloze už to nezachrání. Je mi líto Cavilla, měl to pro něj (a nás) být splněný sen, místo toho je to noční můra. A to si nikdo z nás nezasloužil. Jediné pozitivum je v tom, že mě tvůrci namotivovali k opětovnému přečtení knih… potřebuju si spravit chuť. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„CIRI SVOJI MOC OVLÁDNE TEPRVE, KDYŽ POZNÁ SAMU SEBE. S NÁMI NAJDE SVŮJ OSUD…“ O málokterým seriálu toho bylo napsáno tolik, jako o Zaklínači. I diky tomu se to mohlo tak nějak vyprofilovat. Jakože ti, co znají předlohu jebou nějakej seriál, protože nemaj zapotřebí…. Nebo maj zapotřebí… (hejtovat). Já to nečetl. Četl jsem až ty názory - tvůrců, Cavilla, recenze… Mám na to svůj vlastní názor a ten zní – prostě kurva fantasy. Spousta politiky (třeba ten pátej díl…. mně se to líbilo!), změt dialogů, který ovšem nešustili papírem, ale bavili odhalováním úmyslů… Zaklínač nemusí bejt zákonitě o akci. Ovšem ta v šestým dílu byla perfektní a mohla by se jí chlubit kliďo i Hra o trůny! Asi si dovedu představit, že by to mohlo bejt lepší, ale … darovanýmu koňovi…Kurva, ale ten Cavill je perfektní vědmák!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Přes všechny záporný ohlasy už byla potvrzena dokonce pátá série Zaklínače. Samozřejmě s Liamem Hemsworhem. 2.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

První série byla dost špatná a nikdy jsem nevěřil, že druhá může až o tak moc horší. To, že by třetí měla být lepší tomu by mohl věřit jen naprostý a naivní blázen. A opravdu nebyla. Z hlediska akce byla sice možná nejvýživnější, ale z hlediska logiky a porovnáním se zaklínačským byť herním nebo knižním světem to byl čistokrevný odpad způsobující mentální a vizuální muka, který nepůsobil ani už snad skoro jako parodie.  Když pročítám zdejší nadšené a zhlouplé komentáře tak se musím smát jak moc jsou lidi netflixem zdegenerovaní a nemají ani špetku vkusu pro slovanskou mytologii.  Za tohle zmrvení takového kultu jakým Zaklínač je, byl a bude by ta dotyčná osoba, která má na starosti celý tenhle z blitek umíchaný guláš  měla být okamžitě zbavena svéprávnosti !!! Koncem třetí serie se "příběh" měl dostat do opravdu hodně zajímavé fáze a o to víc mě šokuje co jsem viděl např. puč na Thaneddu, postava Milwy nebo celá hanza Potkanů :D :D :D.  No nic no nedivím se vůbec Harrymu, že od toho šílenství utekl což doufám, že bude poslední hřebíček nebo spíš kolíček do pr .... tohoto paskvilu, protože on byl ten jediný co to aspoň trošku držel nad hladinou močůvky. ()

bartias 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaná a na dvě poloviny rozdělená třetí série vygraduje zajímavě pojatou pátou epizodou. Hned do té následující šesté je nacpané fakt všechno, co člověka napadne - kromě jednorožce, ten se objevuje až v sedmém dílu, který ale naopak působí dojmem, že v něm není vůbec nic. Slibně rozjetý příběh se postupně propadá do hlubokého maglajzu a začíná působit podobně „brakově” jako pozdější knížky. 7/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama