Reklama

Reklama

Zaklínač - Série 3 (2023) (série)


Každý má nějaké úmysly, jenže pak dostane do zubů (S03E06)

(epizoda)
  • USA Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hon na Ciri vrcholí a sněm znesvětí zrada a krveprolití. Přetvářka jde stranou, každý ví, proti komu stojí, a nic už nebude jako dřív. (Netflix)

Recenze (33)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já se docela i těšil, předchozí díl se relativně povedl a tak jsem měl docela naději, že i tahle pasáž, by mohla být fajn. Jak moc jsem se mýlil. Naprostý guláš, face-to-face postávačky ala Avengers (eh, přirovnám to spíše k Power Rangers, to je tak nějak srovnatelnější), nula nápaditosti - možná dwimeritové hroty stojí za zmínku a Stregoborova úchylka na špičatý uši (netuším, jestli úmyslem bylo rozesmát, ale povedlo se). Magické fighty z naprosté většiny bez nápadu (díky bohu za to, že alespoň Tissaia něco oku lahodícího dělala). V vs G je vizuálně působivý souboj, ale dialogově nezvládnutý. Teleportace, nelogičnost, chování postav, škoda mluvit. Chápu, že sem nedali interakci Geralta s Keirou Metz, taky bych se se seriálovou Keitou nechtěl tahat do schodů. A největši mindfuck je, že je epizoda pojmenovaná po slavný hlášce Mike Tysona. WTF? ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Netřeba tu psát, že je to jeden velký guláš a že budování stálo do teď za prd.. To všichní víme. Stejně jako víme, že kdyby tomu tak nebylo mohlo tohle být o dost lepší.  Na druhou stranu epizoda to byla parádní. Čistka sice nebyla tak dobrá jako v knize, ale i tak to byl docela nářez. Některé přesuny a motivace postav byly takové podivné a nevysvětlené, ale na to už jsme docela zvyklí. Souboj Geralta a Vilgefortze byl hodně dobrej.  Avšak ty dva spojené meče byl docela ústřel. 😀😬 Každopádně epizoda určitě lepší než většina bitev z posledních 2. sérií her o trůny. Takže na to jak zpackaný ten seriál je. Je to ohromný úspěch. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvych 5 uvolnenych dielov novej serie Zaklinaca vacsinu divakov pekne sklamalo. Tento diel mal zrejme vykomenzovat doterajsiu mdlost a scenaristicke "preslapovanie". A ano, akciou je poriadne natlacena a sermuje, striela sa kuzli co-to-da. :) Napriek tomu je to to jedine, k comu sa da pozitivne vyjadrit, kedze ohladom Ciri, ci v "osudovych" rozhovoroch Yen k nej je to chabe. Slabsi priemer. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice tam je plno boje, ale já se ptám, zda to vůbec dávalo smysl? I Geralt mi přijde, že dělá jedno hloupé rozhodnutí za druhým. Nevím, jestli je to tím, zda tu postavu špatně chápu, nebo tvůrci nejsou schopni v seriálu dostatečně vykreslit jeho osobnost. Pár šarvátek to mělo, ale moc mě to upřímně nebavilo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozí epizodě, která mi přišla vcelku sledovatelná, výrazně přibylo akce, děj nabral ostře na tempu, a přesto z mého úhlu pohledu nestál šestý díl za mnoho. Pobavila mě Filavandrelova robinsonáda, z Cahira mě málem drblo a zbytek se mi utopil v neuvěřitelně mocném přívalu digibordelu, kterým se tvůrci zřejmě snažili zamaskovat, že v tom mají sami trochu chaos. Věž Racka mi navíc připomněla, že se seriál zvolna dostává do bodu, kdy mě přestávala bavit i knižní předloha. / Poučení: Pokusí-li se tě někdo okouzlit, prašť ho kusem dwimeritu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama