Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralta skolí děsivá smečka nepřátel. Yennefer se společně se svými mágy připravuje na obranu. Neznámá laskavá žena se ujme otřesené Ciri. (Netflix)

Recenze (77)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolem Vánoc, toho bylo celkem dost. Jenže kolem 20.12. začínal The Witcher a já se docela těšil. Popravdě ta výprava je celkem slušná. Jinak víc z erotiky i nahoty, může přilákat o něco víc diváků. Určitě bych vyzvednul i Cavillovu chuť, kdy se odhodlal do většiny kaskadérských kousků zcela sám. Druhá příznivá věc je herečka Anya Chalotra a její poměrně slušnej přerod v obávanou čarodějku, ve mě zanechal trochu víc emocí. Chvílema jsem si připadal jako před 15 lety, při sledování Herkula a Xeny. Všechny ty krásné pohledy do krajiny a vynikající kouzla na obdiv. Ve finále bych to viděl na pozitivní seriál, kterej teprve nabírá na síle. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hovorí sa ,že keď nemáš prachy tak nemáš skúšať natočiť epickú bitku. Ale ,prečo to nevyskúšať? A to si asi aj tvorcovia povedali. Možno budem mať neobľúbený názor ,ale mne sa táto epizóda fess páčila. Tvorcovia vytvorili super bitku ,z ktorej tuhne krv v žilách a za celú tu hodinu je to napäté jak guma na trenkách a až dokonca som sa bál ,čo sa s kým stane ,kto prežije a kto zomrie ,pretože to bolo až do poslednej chvíle nejasné i keď je asi všetkým jasné ,že nemôžu len tak z ničoho nič Zabiť Geralta ,alebo Triss ,no bolo to správne napísané a naozaj ste sa o nich báli ( ak teda máte na to rovnaký názor ako ja ). Koniec bol možno až moc rozprávkový a príliš urýchlený ,ale celkom milý...To k zaklínačovi ,ale nepatrí....Preto len 4* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akčné finále patrí veľkej bitke, ktorá ale prebieha inak, než sme zvyknutí. Ide predovšetkým o bitku medzi čarodejnicami a armádou a svojim spôsobom iba na diaľku, čiže neznalcov knihy môže buď sklamať, alebo si povedia, že konečne vidia niečo iné a originálne. Ja sa zaraďujem skôr do druhej skupiny, i keď ma finále nestrhlo na sto percent. Geralt spí a halucinuje a čarodejnice zvádzajú veľký súboj proti armáde, tomu sa hovorí emancipácia :) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před pár dny jsem (konečně, už bylo na čase) dočetla první díl Temné věže. Komentovala jsem ho slovy, že dobrý prolog, ta první kniha. No, a klidně tohle samé napíšu i o první sérii Zaklínače. Protože...všechny cesty vedou do lesa... (Jenom, se už, kurva, smiřte s tím, že to je adaptace. Seriál si bere co potřebuje, ale co nechce, to si prostě nevezme. Co takhle hodnotit to, co vidíte, místo odebírání bodů za to, co vás naprudilo, že tam neni? Jestli chcete hodnotit knihu, jděte na knižní databázi. Tady jste na csfd. Protože vy se víc zaobíráte rozdíly mezi knihou a tím, co zvniklo, než tím, co zvniklo :( ...) ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překombinovanost, kterou sedmá epizoda zabila finále první série Witchera, tu už naštěstí nenajdeme. Až na pár nelogických a vynucených momentů (úspěchaný rytířský duel, popálená Triss, pokousaný Geralt...) je to ovšem docela fajn zakončení první série. Osud jako deus ex machina mi ke konci k dlouho očekávanému setkání Ciri a Geralta ovšem moc neseděl. Už si jen představuju scenáristu, který dostane tak parádní myšlenku, že nechá bezdůvodně Ciri vyběhnout z chatrče do lesa, aby se se Zaklínačem setkala právě tam, jak to už v první epizodě slíbila Renfri (když už pro to nemá nějaký normální důvod)... 76% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Točilo se také 100 km od českých hranic, na polském hradě Ogrodzieniec u Katowic. Jednalo se o bitvu o Soddenský pahorek. Pro tuto scénu bylo také využito maďarské zříceniny Egri Var. Vše se skládalo v následné postprodukci. (Van_Stajpen)
  • Tvůrci jinak vynechali i debatu o Geraltově matce čarodějce a fakt, že Geralt (Henry Cavill) nakonec Ciri (Freya Allan) odmítl. Tvůrci tak spojili více dějových pasáží v jeden celek, aby se tedy mohli vyhnout i samotnému Brokilonu. Geralt tedy neměl být držen v žádném žaláři, ale do zničené Cintry měl dorazit až později. (Geralt z Rivie)
  • Oproti knižní předloze, kdy se Geralt (Henry Cavill) poprvé setkává s Myšilovem (Adam Levy), tak se jejich rozhovor týká něčeho jiného a vynechána je zde debata o tom, že Calanthé (Jodhi May) původně chtěla, aby Myšilov zabil Geralta. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama