Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

pepo 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Čas od času se mi stává, že po zhlédnutí filmu ještě pět minut koukám do blba a říkám si: “To bylo něco”. Bad Moms jsou právě jedním z nich. Mile Kunis ta role skvěle sedí, stejně jako ostatním špatným matkám. Ve filmu snadno najdete desítky vtipných situací, které jsou doplňovány skvělým mixem hudby. Výborně to odsýpalo od začátku až do konce. Závěr, který mnoho lidí zkritizovalo, jsem já pochválil. Přesně takhle mají končit komedie. Dobré komedie. A že jich moc není. Tohle mi prostě sedlo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetky zaneprázdnené a uťahané matky budú júchať radosťou pri sledovaní a súhlasne prikyvovať hlavou, keď budú sledovať rebéliu hlavných predstaviteliek. Pravdou je, že snímok ťaží z osvedčených metód a ničím neprekvapí, ale aj tým, že je príjemne zábavný a má v sebe očisťujúci mechanizmus. Minimálne pre tie ženy a matky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama