Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Matky na tahu je komedie, která i přesto, že jí vévodí zejména ženské obsazení, tak má vskutku koule a nebojí se to prodat, přičemž si zachovává únosnou míru humoru a nesklouzává do trapných a nechutných končin tohoto žánru, jak tomu bývá u nejedné komedie ze současné produkce. Během filmu jsem se opravdu moc pobavil a nasmál tolik jako už dlouho ne, ať už to bylo při vzájemných diskuzích a hecování mezi jednotlivými "špatnými maminami" nebo čistě při gestech a fyzickém herectví postav. Obsazení bylo dobře vybrané, jelikož každá herečka z ústředního tria měla svoje osobité komické ztvárnění postavy, kterou hrála, což fungovalo na jedničku. Plus se mi líbila titulková scéna s reálnými matkami jednotlivých hereček. Zkrátka milé překvapení a oddychovka v jednom se sympatickým obsazením, řádně peprným scénářem a dostatečnou mírou vtipných momentů, které jsou dodávány často a ve správných dávkách. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc velkého jsem od filmu neočekávala, i když hodně mých přátel říkalo, že se jedná o dost skvělou komedii, pro mě to byla ale taková ta typická americká komedie, u které se zasmějete a která nabízí docela slušné obsazení, ale na druhou stranu je tam až moc sprostých slov a pár trapných scén, které já osobně moc v lásce nemám a nesměji se jim. Takže ani velké zklamání a ani velká dokonalost. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Snaha o to ukázat, jak mají matky vyčerpávající život, jak se snaží všechno stihnout a jak otec nic nedělá? Ano :) Ale také je to ukázka toho, jak si za plno věcí tyto matky, které v tomto filmu působí, mohou sami, jelikož mít dítě ve věku 12ti let, které si není schopno samo udělat snídani či referát na jakoukoliv hodinu - tak to pardon - to jsou v tom případě matky, které si nechávají s*át na hlavu :) :) :) Ale pokud to bereme z hlediska, kdy se rozhodnou - kašlu na to - a začnu se taky bavit, páč mi není ještě ani 35 let - tak to ok :) V tu chvíli je potřeba tento film brát s nadhledem, pěkně se u toho usadit a užívat si ho dokud to jde :) Dobrá hudba, hodně alkoholu, informací o sexu a Kathryn Hahn je prostě bombastická :) A závěr - ten mě pobavil nejvíc :) Nemyslím ty povídačky s matkami hlavních představitelek, ale ta jízda ke tryskáči :) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Novodobý Prcičky, kde jsou namísto puberťáků bez zásunu zralý matky, kvasnicový pivo střídaj lihový orgie a mistra Stiflera bezvadně hláškující a skvěle divoká Kathryn Hahn! I když je to težká kokotina a s inteligencí se tento počin minul celkem obloukem, je to hustá prdel až na půdu a to mě baví. Občas člověk holt musí vypnout i u něčeho takhle úchylnýho! 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama