Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zaznamenal som existenciu viacerých ženských verzií Pařby ve Vegas a všetky som doteraz úspešne odignoroval, ale Mila Kunis sa neodmieta. Som predsa gentleman. No a moja dobrá výchova ma tentoraz odmenila fajn zážitkom. Väčšinu času sa totiž Matky na tahu prezentujú vtipnými hláškami, gestami a zpomalenými zábermi. Buráca do toho párty hudba a vy si hovoríte, že po dlhej dobe komédia, ktorá trafila do čierneho. Celkový dojem bohužiaľ zrážajú kecy o rodičovstve a predovšetkým sračky o materstve, ktoré ako bonus na úplný záver zničia mokrý sen o Mile a jej matke. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší filmový skvost pro feministky. Ryze dámská záležitost trpce zobrazující složitý ale přesto neodmyslitelný život každé matky se místy jevila hodně přehnaně, chvílemi to byla dokonce zábava. V kabátu typického hollywoodského klišé, kdy by v případě takovýchto témat snímky jimi obohacené mohly tímto definovat vlastní žánr. Přesto tam zanechám slabý průměr, jež hodně zachraňovala stále krásná sympaťačka Mila Kunis. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milujeme svý děti. Ty svý blbý, sobecký, nevděčný, malý spratky." Já je taky miluju, i když je občas nenávidím. A taky nejsem žádný podpantoflák, takže kdyby manželka chtěla kandidovat na prezidentku Rodičovské unie, tak ji v tom podpořím, zaopatřím děti, vymaluju celý dům a pořádně uklidím. Takový jsem chlapák. A jelikož mi po tom všem zbyla ještě trocha času, tak se přiznám k tomu, že mě klišovité Matky na tahu sice neměly čím překvapit, ale přesto mě pobavily. Zejména zúčtování se strážným v supermarketu mi skvěle zavonělo krví, ale trošku mě po hovorech mezi děvčaty začalo trápit, že nejsem obřezaný. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama