Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Přisedněte a přečtěte si strašlivý příběh o tom, jak zhruba dvanáctero prakticky neviných lidí zhlédlo tento ukrutný počin zván mnoha jmény, jako kupříkladu SR*ČKA, BEZDUCHÝ VÝPLACH, VYJ*BANÁ P*ČOVINA a podobně. Byla tehdá noc zvaná lidově a jakkoliv jinak přespávačka. Partička lehce znuděných žáků včetně mě však naštěstí měla přístup k VOD platformě zvaná Netflix, která po tomto filmu a mém vědomí, že něco takového vůbec nabízí, prakticky klesla na úplné dno (ale pak se zamyslel a vlastně nabízí i dobré věci). I po polovičatém zhlédnutí Shreka přisedl k počítači jistá žák a zalovil v nabídce této paltformy s eNkem v logu. Po prolistování narazil na tento film, dále zvaný jako BEZDUCHÝ VÝPLACH, a tento bezduchý výplach pustil. Popíšu Vám následujících zhruba 86 minut (já tedy propásnul úplný začátek a titulky už jsem nevydržel): po postupném usazení všech přítomných, kteří přicházeli a odcházeli podle nálady, začali přicházet reakce na akci filmu. Inu, nebyly kladné, i přes to, že se jedna nejmenovaná osoba stále/občas hihňala jinak nepovedeným vtipům. Tedy, pak tam byl ještě jeden, ale ten se smál, aby nás rozesmál, takže prakticky se nesmál vtipům v tomto bezduchém výplachu, spíš se smál té debilitě a ne jako úmyslnému humoru, který ale ve skutečnosti nefungoval - snad chápete. Tento bezduchý výplach netuším čím chtěl být, snad nezdárnou parodií na film V hlavě. Bezduchý výplach tedy pokračoval. A byl čím dál horší. Tvůrci snad absolutně samy netušili, co chtějí. Jakoby snad i tomu, co ukazují ve filmu, za mák nerozumněli. V místnosti však rostlo napětí. Vypneme to, nebo dokoukáme? Inu, všichni se shodli, že nikdy horší film neviděli (tedy, já viděl, ale to jsem nepřiznal), ale když už, tak že to dokoukáme. I přes zvuky mnohokrát vydané během filmu zvolávaje ,,Vypněte tu sr*čku!'',,Já umírám, já umírám!'',,Vyškrábejte mi někdo oči!'' jsme to tedy dokoukali. Bylo to ani ne moudré rozhodnutí, ničeho jsme nedosáhli, však zážitek to byl vskutku velkolepý a nejspíše každá vzpomínka krásně rozproudí žaludeční ústrojí. Takže, jak to shrnout? Rozhodně bylo dobré opět slyšet Marsella Wallace i přes to, že byl znuděný emoji, a zárveň bylo rozhodně dobré, si zas někdy za čas pustit nějaký ten bezduchý výplach. Jak to tedy shnrout. Zkrátka meh. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle animák není tak úplně pro současné děti, jako spíš pro ty, kteří poznali první stolní počítače, Commodory, Atari, momenty, kdy se začaly rozjíždět první fejsbuky, dotykový telefony a ne ty, kteří v té době již žijí. Jen ty totiž dokáží pochopit, co se v tomhle filmu vůbec děje a jak moc ujetě zábavný to je. Já byl totiž docela spokojenej a upřímně nechápu ten brutální hejt, co se tady na Emoji ve filmu sype. Za mě dobrý. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama