Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (197)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně moc nepovedlo. V The Emoji Movie se totiž sešlo všechno myslitelné špatné, počínaje nevýrazným, místy i mdlým příběhem a konče velmi nešťastným vměšováním genderových stereotypů. Jediné plus tedy míří k animaci, nicméně ani to už snímek The Emoji Movie nezachrání od pomyslného "skopnutí" do studny filmového podprůměru. „My feelings are huge. Maybe I'm meant to have more than just one emotion! I have so much more.“ ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia zrejme chceli malých a najmenších naučiť posolstvo, že netreba byť sebeckým a ľahostajným voči nikomu a ničomu a treba ostať samým sebou, lenže verím, že decká si z toho všetkého vezmú skôr túžbu mať najvymakanejší mobil s miliardou appiek a že ľudské vzťahy by sa mali riešiť cez digitálne technológie. Som rád kedy som sa narodil, pretože verím že dnešná generácia si do budúcnosti týmto všetkým dosť ublíži a nedopadne dobre. Animák samotný nie je tiež nič svetoborné, občas dosť nudí, kašle na staršieho diváka ( väčšinou ). Tých pár svižných dialógov a gagov, je aj na necelú hodinku aj pol málo. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šílenou blbinu, ale ono to tak hrozné nebylo. Žádný zázrak to není, ale rozhodně mě to bavilo. Smála jsem se víc, jak děti. Vlastně kolikrát jsem se zasmála a ony se ptaly co je tak vtipné. Cílová skupina pro většinu vtípků rozhodně nejsou děti, nýbrž puberťáci a millennials, co se orientují v mobilních aplikacích a sociálních sítích. Na děti můžou fungovat maximálně vtipy o prdění a animace. Nápad filmu je originální, ale dalo se z toho vytěžit mnohem více. Vůbec nerozumím tomu, proč je hlavním emoji "meh", který je animačně snad nejnudnější. 4* ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nedokázal jsem si představit, jak TOHLE může proboha vypadat, jak to může fungovat, jak to může vůbec vzniknout. Prostě jsem to musel vidět, abych věděl, jak moc špatné to je. A ano, špatné to je. Kupodivu, nejhorší animák roku 2017 to fakt není, i když jsem skoro žádný neviděl (Šmoulové: Zapomenutá vesnice je totiž o dost horší). Ale nelze to brát jako pochvalu. Ten film je nudný, trapný, postavy otravné nebo hloupé. Myšlenka filmu je neskutečně originální (kecám, kolik animáků je o tom, že někdo nezapadá mezi ostatní a pak všechny zachrání) a příběhově to je, jak už jsem psal, prostě nuda. A nechápu, proč se zde vyskytují trollové. Jak souvisí s mobilem? Jsou součástí internetu a do mobilu se vám nedostanou, což mě vrací ke scéně v koši - jak tam můžou být trollové v koši, když v mobilu nejsou? Konec klasický taneček, u toho si snad u tohodle žánru stěžovat nemůžu. I přes to všechno zlé a špatné tu jsou zajímavé momenty - třeba ta krátká scéna s důchodci je vymyšlená skvěle. Jednu slabou hvězdičku to ode mě nakonec dostane, ale vidět znovu už to nechci. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama