Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Koukám na to tragický hodnocení. Tak zlý to určitě nebylo. Je pravda, že příběh je stokrát ohraná cesta losera k poznání, že je lepší být takovým jakým je než někým, kým není, každopádně hezká animace a vtipný svět smartphonu. Vzhledem k tomu, že už 5 let vlastním starou nokii a tomuto typu telefonů se zuby nehty bráním, tak mi asi plno narážek uniklo :-) ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Nápad celkom zaujímavý, aj keď... Ani nie. Adaptácia neživých vecí na živé tu už v animákoch veľa krát bola a ešte asi aj veľa krát bude. Je to film ktorý išiel na istotu, ale nie v prípade kritiky, ale v prípade ziskov. Emojis, fajn animácia a celkovo nádych modernej doby priláka hlavne deti a aj niektorých dospelých, ktorý chcú vidieť, čo je to za hovadinu. Príbeh však nestál za moc. Od veľkej spoločnosti SONY by ste toho čakali viac, lebo takýto film by dokázala natočiť hocijaká indická masová spoločnosť. Ale mňa takéto typy filmov ku podivu lákajú, takže si ich pozriem, ale vo výsledku to často nie je nič moc. 4/10 (Videné 12.4.2019, CZ dabing) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

„Každej den posílam emoji říkám tomu demoji. Miluju všechny ty gaunery,co po městě instalujou kamery“. I tohle je obraz dnešní doby, ideogramy používané v elektronických zprávách nebo webových stránkách jako hlavní hrdinové kresleného filmu. Na druhou stranu, proč ne? Možná lepší, než stodvacáté zvířátko, které porazí nástrahy života. Ale jinak klasický scénář. Kvalitní animace, vtip, dobrodružství, předvídatelná zápletka, hlavní hrdina, jeho láska, humorná postavička, negativní postavička…..tak jako stovky animáků předtím. Možná ti úplně nejmladší nebudou všemu mobilnímu rozumět....paradoxně, stejně jako ti starší. Každopádně filmu posílám emotikon palec nahoru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co když tě pošlou na displej a ty uděláš špatnej ksicht?" No tak to by byla moje noční můra. Tedy kdybych byl smajlík, po kterém jdou antiviry a lajky jsou smyslem jeho života. Jenže já nejsem smajlík a můj mobilní telefon umí pouze telefonovat, psát zprávy a hrát žížalu. Asi proto mě to mezi emočně nevyrovnanými emotikony moc nebavilo. Tak proč jsem se na to díval? Ony se tedy spíš koukaly děti a já jsem se přes jejich ramena naivně pokoušel získat informace o moderním světě, abych taky byl IN. Jenže jsem s hrůzou zjistil, že je mi to pořád jedno, jestli jsem IN, OUT nebo letadlo. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama