Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne jedna z posledných rozprávok, čo som pozeral spolu so staršou dcérou. Ešte ju to bavilo, pretože je tu plno nových IT termínov, ktoré sú teraz "In". Pred desiatimi rokmi ste o nich ani len nechyrovali. Nuž, ten vývoj našej spoločnosti ide rýchlo vpred, až moc rýchlo.... a aj ten čas letí hrozne rýchlo. Priemer. 60/100 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Každej den posílam emoji říkám tomu demoji. Miluju všechny ty gaunery,co po městě instalujou kamery“. I tohle je obraz dnešní doby, ideogramy používané v elektronických zprávách nebo webových stránkách jako hlavní hrdinové kresleného filmu. Na druhou stranu, proč ne? Možná lepší, než stodvacáté zvířátko, které porazí nástrahy života. Ale jinak klasický scénář. Kvalitní animace, vtip, dobrodružství, předvídatelná zápletka, hlavní hrdina, jeho láska, humorná postavička, negativní postavička…..tak jako stovky animáků předtím. Možná ti úplně nejmladší nebudou všemu mobilnímu rozumět....paradoxně, stejně jako ti starší. Každopádně filmu posílám emotikon palec nahoru. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Emoji, Candy crush a spousta dalších věcí, co jdou mimo mě. Ale pak si říkám, že je to je pozadí příběhu, který by mi jinde nevadil. Tam, kde by šlo o fantasy, scifi a jiná témata nebo popkulturní odkazy na věci, co mám naopak rád já. I takové se sice objevily v tomhle filmu (například písnička od Twisted sisters), ale to už beru zase spíš jako slabost tvůrců, že se drobečky snaží zavděčit každému. Jinak ale místy zajímavé, děti to bavilo a ve filmu není nic, co by mě uráželo. Klidně Emojíky někdy zvládnu znovu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to úplne zlé, ale ani žiadna sláva. Nápad možno nebol až taký márny a nezaujímavý, ale tá zápletka bola veľmi slabučká. Až som mal pocit, že to bola miestami poriadna ideová vykrádačka iných vysoko úspešných animákov ako Wreck-It Ralph (záchrana pred vírusom, resp. neželaným efektom) či Inside Out (putovanie systémom so snahou záchrániť čo sa dá). Takže tak. Zopár dobrých hlášok a niekoľko trefných scén to aspoň ako tak zachránili od katastrofy. Ale aj tak, viac ako na 2* to nevidím. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V českém dabingu se objevil i překladatel a recenzent František Fuka, který nadaboval Nerd emoji. Na svém serveru FFILM však film ve své recenzi zkritizoval a dal mu jenom 30 %. (Pierre)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno