Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není viděl jsem daleko větší zrůdnosti než tohle třeba Pes Rocku. Tady je slušná animace a klasický příběh ve stylu jdu z místa A do místa B pak si uvědomím, že jsem jedinečný a měnit se nemíním tak jdu zpět o místa A. Největší problém vidím v tom, že nevím komu je to určené děti cca do 5 let neví asi co je Cloud, Troll a podobně a na dospělé to není skoro vůbec vtipné (zaregistroval jsem cca 2 dobré vtipy jeden s facebookem a druhý už ani nevím) a příběh za moc nestojí. P. S. 1 Patrick Stewart musí být na tom hodně špatně, když dabuje postavu exkrementu, která za celý film řekne 3 věty zhruba (snad mu to aspoň dobře zaplatily) ( o tom, že patří mezi nejčastější Alexovi smajlíky radši nemluvím) P. S. 2 Doporučuji vypnout při sledování mozek logiku to totiž nemá takže Alexovi se líbí jakási holka a on místo, aby si s ní promluvil a řekl jí to tak jí pošle smajlíka (budiž chápu, že to musí mít nějaký děj) pak, ale nechápu proč jí neposlal jiného a neřekl, že je to omyl panebože vždyť sedí o lavici před ním to je tak složité jí něco říct hlavněže jí píše sms a posílá smajlíky pořád jak pacený. A jinak pochopím, že si ve třídě během učení nevypne mobil, ale to je tak těžké si vypnout aspoň zvuky, aby to nemusel každý slyšet. P.S. 3 Jedna scéna tam těžce vykrádá animák V Hlavě dokonce kromě postav je úplně identická P.S. 4 Pointa je následující jelikož umí Pche udělat desítky ksichtů tak všichni ostatní (kromě Jailbreak,která to vede) časem skončí v koši jelikož jsou zbyteční a oni navíc mu to přejí a schvalují. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na Emoji chtěla moje přítulka do kina, tak jsem musel jít, i když jsem věděl, že o žádný velký zázrak nepujde. :D Já na tyhle vychytávky a různé aplikace moc nejsem. Některé vtípky ušly, jiné zase ne. Příběhově to také spadá do průměru. Konečný verdikt je, že se na to dá koukat, ale žádné extra věci od toho nečekejte. :-) ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Nápad celkom zaujímavý, aj keď... Ani nie. Adaptácia neživých vecí na živé tu už v animákoch veľa krát bola a ešte asi aj veľa krát bude. Je to film ktorý išiel na istotu, ale nie v prípade kritiky, ale v prípade ziskov. Emojis, fajn animácia a celkovo nádych modernej doby priláka hlavne deti a aj niektorých dospelých, ktorý chcú vidieť, čo je to za hovadinu. Príbeh však nestál za moc. Od veľkej spoločnosti SONY by ste toho čakali viac, lebo takýto film by dokázala natočiť hocijaká indická masová spoločnosť. Ale mňa takéto typy filmov ku podivu lákajú, takže si ich pozriem, ale vo výsledku to často nie je nič moc. 4/10 (Videné 12.4.2019, CZ dabing) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cením snahu předvést nám něco absolutně nevídaného, za to paradoxně nám všem, žijícím bok po boku s moderním světem, velmi blízkého. Všechny rádoby hatery, kteří bez uvedení racionálního opodstatnění okamžitě házejí odpad, raději nekomentuju, já jsem si sice přihlouplou, ale jinak příjemně znějící i vypadající cestu napříč prostředím smartphonu užil. Kýčovité jako každý druhý animák poslední doby, ale zajisté ne tak otřesné, jak se spousta ‘odborníků’ snaží sdělit. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama