Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

kingik 

všechny recenze uživatele

(U)vědomě(le) trapné. Pro jedny únik před pravidelnou vánoční invazí pohádek, pro druhé možnost prohnat trubkami mlíčí pomyslně směřované ke slovenským sousedkám. Karel Janák dal před léty vzniknout pubertální dvojici Mádl & Kotek, která byla určená pro pubertální publikum. Po letech půstu vytvořit další tandem se rozhodl, že v rámci stárnutí pohlavních buněk už nebude hledat mezi mutujícími mutanty další nástupce a zapátrá za slovenskými hranicemi, kde by splnil vlhké sny mužům, jimž na šourek tlačí prostata. Zuzana Šebová a Petra Polnišová mají povoleno i přes dávno přetažené biologické hodiny hrát mladší postavy, než vykazují jejich rodné listy, dokonce si dámy natolik fandí, až se derou k účasti na prestižní soutěž krásy, kde ještě jejich vaječníky hází svěžest směrem ke všem nevěřícným porotcům. Děj filmu je prajednoduchý a úplně selhává ve své parodické rovině. Výše zmíněné dámy s Janákem a ještě se dvěma dalšími tvůrci daly vyniknout absurdním situacím, které mají kvalitní obrazovou fazonu a sám režisér se nedurdí nad zábavným přehráváním protagonistek. Diana Mórová si vyhladila účes, vytasila předkus a zábavně sabotuje úsilí Luky, někdejší vítězce soutěže o nejlépe roztažené nohy, připravit do měsíce nezpůsobilou videobloggerku Cuky na účast v takovémto klání. A zpoza příprav se navíc na Cuky kuje pomsta, která má kořeny v dávné minulosti. Janák točí často a rád, je vidět, že není rozčarován nevolí kritiků a klidně natočí absolutně oddychový a z větší části značně absurdní počin, kterým patrně neprolomí ambice být nejlepším cizojazyčným filmem. Pro generaci diváků, co nevyrůstala na slovenštině, je film překladatelským oříškem. Na pročištění trubek při absenci koitu je to výjimečný počin, neb každá slovenská účastnice spasí hladovějící mužské české publikum, kterému se zastesklo po vnadnosti slovenského pekáče. 7/10 ()

eXot12 

všechny recenze uživatele

Úprimne nechápem tieto hodnotenia a zaujímalo by ma koľko ľudí čo dávali odpad alebo slabé hodnotenie to naozaj videlo! Ak idem do kina tak mám dáke očakávanie od toho filmu a tie sa mi naplnili alebo nenaplnili a od toho sa odvíja hodnotenie, ale kto ide do kina na úplnu sračku alebo kto čakal nejakú hlbokú pointu? Tento film mal pobaviť a to spravil, možno trošku inou formou ako niekto čakal, ale jednoznačne pobavil navyše to nebola úplne plytká a trápna komédia. Tento film si zaslúži tak 60% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ak to poznáte z Kredenca, tak tam idete apriori na komédiu, v ktorej očakávate všetko. Čo ale nakoniec dostanete? Film, ktorý má dej ( !!! ), zápletku, solídne herecké výkony, reklamu na Bory a jeden vtípek, kerý sa isto uchytí ( Na Pleťa! ). Pomedzi to známe herecké tváre, divú sviňu Bambiho, niekoľko záderov do slovenského showbiznisu a v potitulkovej scéne ( áno, presne tak, obsahuje to potitulkovú scénu a dá sa to do nej vydržať ) si dokonca robia srandu aj samé zo seba. Ale. Človek tam ide s vidinou praštenej komédie, kde sa budú gagy sypať z rukáva a preto paradoxnejšie vyznieva fakt, že Všetko alebo nič, čo nie je komédia ako taká, vyznie vtipnejšie a funkčnejšie. Na druhej strane, je to dopozerateľné, čo pri ohlásení filmu asi nikto nečakal, videl by som tam potenciál na dvojku a keď sa to dostane na tv obrazovky, budeme sa s tým stretávať minimálne raz ročne. Pocitovo je to presne tam kde Vojtech. Neurazí, nezabaví. Pocitovo by boli dve, ale Šebovú môžem. 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat? Upřímně, čekala jsem víc, mnohem víc. Podle jejich seriálu na Streamu, jsem čekala odvážnou, střeštěnou komedii, u které se budu válet smíchy po podlaze. Naneštěstí tmu tak nebylo, film měl nedotažený příběh, vtipy by se daly spočítat na všech prstech, které člověk má, dialogy by se daly vylepšit. Jasně, měly dobrý nápad, ale to ztvárnění nestálo za nic. Myslím si, že hlavní herečky mohly podat mnohem lepší výkon, kdyby byl film ucelený, neútržkovitý a nesnažil se udělat ze sebe něco, co není a jak se zdá, ani nebude. Ve finále to nebylo až tak špatné, aby to byl odpad, ale lepší než průměrné hodnocení si nezaslouží, když k tomu přičteme právě jeho chyby, dostáváme se k mému hodnocení. Sice mě to mrzí, ale rozhodně film nedoporučuji, myslím si, že existují mnohem lepší. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno